Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Analyytikko

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Yli 60 000 työntekijäämme 80 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille.

Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Noin 80 hengen voimin palvelemme suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia ja käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla. Nyt haemme joukkoomme

Analyytikkoa arviointiin ja konsultointiin

Ketä me etsimme?
Sinulla on DI:n tai KTM:n tutkinto ja olet joko vastavalmistunut tai omaat muutamia vuosia työkokemusta kiinteistö-, sijoitus tai rahoitusalalta. Hallitset sujuvasti suullisen ja kirjallisen englannin kielen. Tärkeintä kuitenkin on, että olet fiksu, analyyttinen ja nopeasti oppiva sekä omaat kiinnostusta kiinteistöjen lisäksi kansantalouteen ja yritysten tunnuslukuihin.

Tehtäviisi kuuluu Kiinteistöjen ja kiinteistöportfolioiden arvonmääritykset, markkina-analyysien laadinta sekä markkinadatan kerääminen. Keräät ja analysoit informaatiota, tuotat materiaalia sekä osallistut toimeksiantojen läpivientiin osana kokenutta tiimiämme.

Mitä me tarjoamme?
Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisessä ja nuorekkaassa työyhteisössä. Tulet oppimaan ja kehittymään nopeasti, saat haastavia tehtäviä ja ammatillisia kasvumahdollisuuksia sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kansainväliseen urakehitykseen innostavassa työkulttuurissa. Tiimimme on markkinajohtaja Suomessa ja viime vuonna teimme arviokirjoja ja arvonmäärityksiä yhteensä noin 13,2 miljardin euron arvoisesta kiinteistökannasta.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteella pia.makkonen@eu.jll.com viimeistään 30.11.2016.

Lisätietoja antaa johtaja Tero Lehtonen
040 565 5389, tero.lehtonen@eu.jll.com.