Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Retail: kauppapaikkakehitys, analyysit ja vuokraus

Lisäarvoa kiinteistönomistajille ja käyttäjille erinomaisen markkinatuntemuksemme ja laajan kontaktiverkostomme avulla

​​​​​​​​​​​​​​​​​Kaupan ala kehittyy Suomessa nopeasti synnyttäen jatkuvasti uusia haasteita ja toisaalta mahdollisuuksia. Syvällinen ymmärryksemme kaupasta ja kiinteistömarkkinoista varmistaa optimaalisen ratkaisun asiakkaillemme -  niin kiinteistönomistajille, kuin käyttäjillekin.
Kiinteistösijoittajille ja -kehittäjille toimimme täyden palvelun kumppaneina tarjoten ratkaisuja aina analyysi- ja konseptikehitysvaiheesta tilojen vuokraamiseen parhaille mahdollisille kaupan alan toimijoille.

Tiiviin yhteistyön avulla luomme yhdessä asiakkaamme kanssa markkinoiden houkuttelevimmat ja menestyneimmät kauppapaikat.
Autamme käyttäjiä etabloitumaan ja laajentumaan Suomen markkinoilla laaja-alaisen TenantRep-palvelumme avulla. Markkinatuntemuksemme ja ymmärryksemme käyttäjien tarpeista auttavat meitä rakentamaan käyttäjälle optimaalisen myymäläverkoston, joka tukee sekä myyntiä, että pitkäjänteistä brändiarvon kehitystä.

Filosofiamme on toimia pitkäjänteisenä ja luotettavana kumppanina asiakkaallemme tarjoten markkinoiden parasta neuvonantopalvelua. Analyyttinen lähestymistapamme yhdistettynä parhaaseen markkinatuntemukseen ja ylivoimaiseen kontaktiverkostoon Suomessa ja maailmalla takaa asiakkaidemme menestyksen.