Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Transaktiopalvelut, kaupankäynti

Vaatii investointistrategiasi sitten ostoa, myyntiä tai rahoitusta, me tarjoamme ratkaisuja, jotka maksimoivat sekä arvoa että tuottoa

Tiimimme koostuu 9 paikallisesta asiantuntijasta, joilla on suora yhteys 24 hengen Pan-European -tiimin kautta päätöksentekijöihin ympäri maailmaa. 

Referenssit Suomessa kattavat työskentelyn suurimpien kotimaisten sijoittajien sekä suurimman osan Suomessa aktiivisesti toimivien ulkomaalaisten sijoittajien kanssa. Transaktiopalvelut sisältävät yksittäisten kohteiden kaupoista aina suurimpiin Suomessa myytyihin kiinteistösalkkuihin, esimerkiksi toimistoista kauppakeskuksiin, hotelleihin, hoiva- ja asuinkiinteistöihin sekä teollisuus- ja logistiikkakiinteistöihin.


Markkinaosuutemme oli vuonna 2017 Capital Markets -tiimin osalta Suomessa yli 50 % kaikista kaupallisten kiinteistöjen sijoitusten volyymista. JLL oli myös aktiivisin myyjien neuvonantaja vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla.

Maailmanlaajuisesti korkeasta laadusta tunnetut 1,300 Capital Markets -asiantuntijaamme palvelevat kansainvälistä ammattilaisten verkostoa. Käytämme asiantuntevuuttamme strukturoidaksemme ja optimoidaksemme parhaat sopimukset ja ehdot kiinteistöjen myynneissä, ostoissa sekä rahoituksessa.

 
Palvelemme:

  • Yksityisiä sijoittajia
  • Institutionaalisia sijoittajia
  • Omistajia
  • Kiinteistökehittäjiä
  • Rahastoja
  • REIT:eja

Kattava ymmärryksemme maailmanlaajuisesta pääomasta ja sen jakautumisesta tuo yhteen oikeat päätöksentekijät ja instituutiot, luoden suhteita yli maanosien. Asiantuntijamme työskentelevät paikallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla, joten he ovat kokeneita löytämään off-market mahdollisuuksia, maksimoimaan käyttämätöntä pääomaa sekä hyödyntämään kattavaa listaa tarjoajista. Ymmärrämme maailmanlaajuisten rahavirtojen kasvavan tärkeyden, joten International Capital Group -asiantuntijamme tekevät päivittäin töitä löytääkseen mahdollisuuksia kansainvälisille sijoituksille.

Valikoituja referenssejä