Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Konsultointi

Autamme teitä luomaan kiinteistökehitysprojekteistanne menestystarinoita.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Niin kehittyneillä kuin kehittyvilläkin markkinoilla, sekä suunnitelluissa että käynnissä olevissa kehitysprojekteissa, kokeneet asiantuntijamme työskentelevät julkisten ja yksityisten kiinteistökehittäjien, viranomaisten, sijoittajien ja maanomistajien kanssa luodaksemme lisäarvoa asiakkaillemme. Ymmärrämme ja tunnemme jokaisen vaiheen sijoitus- ja kehitysprosessissa, ja turvaamme etujanne auttamalla teitä tekemään perusteltuja päätöksiä.

Konsulttimme tekevät laajamittaisia kannattavuuslaskelmia ja markkina-analyyseja löytääksemme teille oikean tasapainon riskin, tuoton ja vaihtoehtojen välillä. Otamme huomioon markkinaolosuhteet, paikallisen sääntelyn ja rahoitusvaihtoehdot auttaessamme teitä valitsemaan parhaan hankemuodon, ajoituksen ja kohderyhmän kehitysprojektillenne.

Hyödynnämme myös JLL:n globaalia asiantuntijaverkostoa keräämällä kollegoidemme kokemuksia menestyksekkäistä projekteista eri kaupungeista ja maista – näin varmistamme että suosituksemme ovat parhaiden markkinakäytäntöjen mukaisia ja käytännössä toimivia.