Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Toimitilavuokraus

Optimoi tuottosi asemoimalla kiinteistösi markkinoiden kysyntää vastaavaksi tuotteeksi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vuokraustiimimme asiantuntijat pystyvät vankan markkinatuntemuksensa pohjalta tekemään luoviakin ehdotuksia kiinteistön omistajille ja sijoittajille. Meillä on kykyä ottaa huomioon kiinteistön omistajan taloudelliset tavoitteet ja löytää kiinteistöihin niiden strategioihin sopivat vuokralaiset ja näin maksimoida tuotot.

Nopeasti muuttuvassa toimitilamarkkinassa pystymme reagoimaan tarpeisiin taustatutkimusten, paikallisen markkinatiedon ja trendien tuntemuksen avulla. Meillä on käytettävissämme myös globaali verkko ammattitaitoisia kollegoja, jotka ovat kaikki oman alansa huipputekijöitä.

Tiimimme ovat hankkineet yksityiskohtaista tietoa eri toimialojen yrityksistä ja luoneet niihin kiinteitä suhteita, joten voimme tarjota mahdollisuuksia, joihin muut eivät kykene. Rakennamme kiinteistön markkinointistrategian käyttäen uuden teknologian ja hyväksi koettujen keinojen yhdistelmiä. Useita markkinointikanavia käyttämällä saavutamme korkeatasoiset vuokralaiset, joiden kanssa neuvottelemme kiinteistöön parhaat mahdolliset vuokrasopimukset.