Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Talotekniikan projektipäällikkö

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Yli 60 000 työntekijäämme 80 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille. 

Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Noin 80 hengen voimin palvelemme suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia ja käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla.

Nyt haemme joukkoomme:

TALOTEKNIIKAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet osaava, suoraviivainen, vastuuntuntoinen ja haluat edetä urallasi. Toimit joustavasti yhteistyössä sekä oman tiimimme, että projektin muiden sidosryhmien kanssa. Kykenet johtamaan, sekä olemaan myös johdettavana. Hallitset erinomaisesti suullisen ja kirjallisen suomen kielen sekä englanninkielen vähintään hyvin. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen konsulttitoiminnassa ja olet henkilönä kehitysmyönteinen.

Toimit hankkeissa rakennuttamisen projektipäällikön alaisuudessa ohjaamalla ja resursoimalla talotekniikkatiimin toimintaa. Työmailla toimit LVI-valvojan tehtävissä. Kykenet myös itsenäisesti johtamaan talotekniikkapainotteisia rakennuttamisprojekteja alusta loppuun, sekä ohjaamaan nuorempia talotekniikka-asiantuntijoita. Työkokemusta rakennuttamisesta, urakoinnista tai suunnittelusta sinulla on vähintään 7 vuoden ajalta. LVI-valvojan tai talotekniikan perusvalvojan pätevyys (FISE) katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää johtamis- ja organisointikykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä asioiden ennakoimiseen. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (DI/RI).

Tarjoamme työn kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä yhtiössä ja hyvän tiimin, jossa voit edelleen kehittää sekä itseäsi, että työyhteisöäsi.

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 6.6.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Ruotsalainen, Head of Construction, jani.ruotsalainen@eu.jll.com