Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Projektiarkkitehti

PROJEKTIARKKITEHTIA ARKKITEHTISUUNNITTELUN YKSIKKÖÖN

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Yli 70 000 työntekijäämme 80 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille.

Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Noin 80 hengen voimin palvelemme suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia ja käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla.

Olet osaava, suoraviivainen, vastuuntuntoinen ja haluat edetä urallasi. Toimit joustavasti yhteistyössä sekä asiakkaiden että oman tiimimme kanssa. Hallitset erinomaisesti suullisen ja kirjallisen suomen kielen, arvostamme hyvää englannin
kielen taitoa. Työtehtäviisi kuuluu toimia projektiarkkitehtina monipuolisissa hankkeissa asumisen ja toimitilojen parissa. Edellytämme alan koulutusta ja työkokemusta. Pääasiallisena työvälineenä toimii ArchiCAD. Saat työn kasvavassa,
nuorekkaassa ja kansainvälisessä yhtiössä ja hyvän tiimin, jossa voit kehittyä edelleen.

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteella johanna.lappalainen@eu.jll.com viimeistään 28.3.2017.

Lisätietoja antaa Johanna Lappalainen, National Director, Architectural Design, p. 050 533 0301,
johanna.lappalainen@eu.jll.com