Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

Saka Hallikiinteistöt ostaa Moveres Business Parkin Helsingissä


​​​

Kiinteistösijoitusyhtiö Saka Hallikiinteistöt Oy on ostanut toimistorakennus Moveres Business Parkin Helsingin Pitäjänmäestä 12 000 000 eurolla uudelle tytäryhtiölleen Kiinteistö Oy Helsingin Kutomotie 2:lle. Saka Hallikiinteistöt on kiinteistösijoitusyhtiö, jota hallinnoi Sampo Oyj:n kiinteistöyksikkö.

Moveres Business Park on monen vuokralaisen toimistotalo Pitäjänmäessä Helsingissä. Se rakennettiin vuonna 2009, sillä on LEED hopea - sertifikaatti ja siinä on vuokrattavaa alaa 10 084 neliömetriä sekä 188 pysäköintipaikkaa.
Myyjänä kaupassa oli TMW Pramerica Property Investment GmbH, joka on Pramerica Real Estate Investors:n hallinnoima sijoitusyhtiö.

“Moveres Business Park on moderni ja hyvin näkyvä maamerkki Pitäjänmäessä ja varustettu LEED-sertifikaatilla, moderneilla toimistotiloilla, ravintolalla, huippuluokan kuntosalilla sekä hyvillä pysäköintitiloilla. Me uskomme kohteen laatuun ja uskomme vahvasti, että voimme kehittää sitä eteenpäin aktiivisella manageerauksella”, toteaa Sampo Oyj:n kiinteistöjohtaja Kim Westberg.

Jones Lang LaSalle toimi kaupassa myyjän edustajana yhdessä Asianajotoimisto Avancen kanssa. Asianajotoimisto Borenius avusti Saka Hallikiinteistöjä hankinnassa. Newsec toimii jatkossakin rakennuksen managerina.

Lisätietoja antavat:
- Kim Westberg, Sampo Oyj kiinteistöyksikkö, Puh: +358 10 516 0752
e-mail: kim.westberg@sampo.fi
- Sofia Watt, Pramerica Real Estate Investors Limited, Puh: +44 20 7766 2415,
email: sofia.watt@pramericarei.com