Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

Fortum ja Jones Lang LaSalle sopimukseen globaaleista kiinteistöpalveluista


​​​​​​​Fortum Oyj ja Jones Lang LaSalle ovat solmineen yhteistyösopimuksen globaaleista kiinteistöalan asiantuntijapalveluista. Palvelut kattavat kiinteistöihin liittyvän konsultoinnin, arvioinnin, vuokrauksen ja kaupankäynnin kaikkialla, missä Fortumilla on toimintaa.  
 
Fortumin Real Estate Asset Manager Mikko Tavastila toteaa, että nyt tehty  keskitetty ratkaisu sopii Fortumin tarpeisiin optimaalisesti. ”On oleellista, että yksi iso toimija keskittää resursseja ja osaamista pitkäjänteisesti käyttöömme ja on sitoutunut auttamaan mitä moninaisimmissa asioissa niin Suomessa, Euroopassa kuin muilla mantereillakin. Tällä tavoin saamme toimivaa ja saumatonta yhteistyötä. Tavastilan mukaan yhteistyön keskeiset tavoitteet ovat Fortumin kannalta selkeitä.

”Haemme tehokkuutta kiinteistöjen käytöltä ja omistamiselta. Säästöt ovat keskeinen tulokulma, tilatehokkuus ja liiketoiminnan parempi tukeminen ovat kuitenkin kaikkein oleellisimpia vaatimuksia jatkossa”, kiteyttää Tavastila.
 
”Jones Lang LaSallen kansainvälinen verkosto pystyy palvelemaan Fortumin kaltaisia yrityksiä hyvin, sillä juuri tällaisiin tehtäviin verkostomme on luotu ja tarkoitettu”, sanoo Jones Lang LaSallen Suomen toimitusjohtaja Tapani Piri.

”On selvää, että yhteistyön painopisteet tulevat olemaan Suomessa ja Ruotsissa ja näissä maissa tulemmekin erityisesti panostamaan henkilöresursseihin, Fortumin tavoitteiden ymmärtämiseen ja yhteisten prosessien luomiseen varmistaaksemme laadukkaan ja hyvin koordinoidun palvelun sekä paikallisesti että globaalisti”.
 
Lisätietoja antavat:
Fortum Oyj, Real Estate Asset Manager Mikko Tavastila, p. 050 452 5796.
Jones Lang LaSalle Finland Oy, toimitusjohtaja Tapani Piri, p. 040 7525417.