Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

JLL ja Kontoret Konsult yhteistyöhön tilamuutosprojekteissa

Uusi sopimus täydentää asiakkaille tarjottavan palvelukokonaisuuden


​​​

JLL ja Kontoret Konsult ovat allekirjoittaneet sopimuksen tiiviistä yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua toimitilavaihdoksissa.

 

Kun asiakasyritys tarvitsee uusia toimitiloja tai nykyisten kehittämistä, JLL  konsultoi työympäristön määrittelyssä, kilpailuttaa tilatarjonnan, neuvottelee sopimukset ja hoitaa kaupallisen konsultoinnin. Kontoret Konsult vastaa projektinjohdosta sisältäen toimitilojen räätälöinnin ja muutostöiden tilaamisen ja valvonnan sekä koko hankkeen koordinoinnin. 

 

"Kontoret Konsultin kanssa olemme hoitaneet useita merkittäviä yhteisiä projekteja suurille asiakkaille ja kokemuksemme ovat olleet pelkästään myönteisiä. Tämä yhteistyösopimus on luonteva jatko ja syventää suhdettamme. Samalla se kertoo asiakkaille, että yhdessä kykenemme hoitamaan koko tilamuutosprojektin saumattomasti." sanoo Tapani Piri.

 

"Yhteistyö JLL:n kanssa on askel Kontoret Konsultin kasvupolulla. Keskitymme toimitilojen muutosprojektien toteutukseen ja koordinointiin ja näemme tässä markkinassa merkittävää kasvupotentiaalia." sanoo Ray Lindberg. "Yhdessä teemme asiakkaan uusien toimitilojen hankinnasta kitkatonta ja tehokasta."


Lisätietoja antavat:

 

Tapani Piri, tapani.piri@eu.jll.com, +358 40 752 5417, www.jll.fi

Ray Lindberg, ray.lindberg@konsult.fi, +358 40 749 1526, www.konsult.fi