Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

The Carlyle Group on myynyt kolme toimistotaloa Suomessa


Kansainvälinen varainhoitaja The Carlyle Group (NASDAQ: CG) on myynyt kolme toimistokiinteistöä Suomessa kolmessa eri kiinteistökaupassa.

 

The Carlyle Group on myynyt Eerikinkatu 6 toimistorakennuksen Turun keskustasta käsittäen yhteensä 3 164 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa. Ostajat olivat paikallisia yksityissijoittajia.   

 

Eerikinkadun lisäksi The Carlyle Group on myynyt myös Trivium Logiikka -kiinteistön Kupittaan Science Park -alueella Turusta. Toimistorakennuksen vuokrattava pinta-ala on 8 706 neliömetriä ja ostajana oli Turun Teknologiakiinteistöt.


Helsingissä The Carlyle Group on myynyt kiinteistön osoitteessa Sörnäisten Rantatie 29 Lindström Invest Oy:lle. Toimistorakennuksen vuokrattava pinta-ala on noin 7 700 neliömetriä ja kohde myytiin kehityskohteena.


"Suomessa hyvien sijoituskiinteistöjen kysyntä on vahvistunut merkittävästi viimeaikoina ja erityisesti yksityiset sijoittajat sekä rahastot ovat lisänneet aktiviteettia markkinoilla, mikä on johtanut moniin onnistuneisiin kiinteistökauppoihin" kommentoi The Carlyle Groupin pohjoismaisten toimintojen vetäjä Henrik Orrbeck kauppoja.

 
JLL toimi kaupoissa The Carlyle Groupin neuvonantajana.


Lisätietoja:

Henrik Orrbeck, Director, Carlyle Real Estate Advisors

The Carlyle Group

The Carlyle Group (NASDAQ: CG) on maailmanlaajuinen varainhoitaja hallinnoiden 199 miljardin dollarin varoja 120 rahaston sekä 133 rahastoon sijoittavien rahastojen kautta 31. maaliskuuta 2014. The Carlyle Groupin tarkoituksena on sijoittaa viisaasti ja luoda arvoa sen sijoittajien puolesta, joista monet ovat julkisia eläkeyhtiöitä. The Carlyle Group sijoittaa neljään segmenttiin - Corporate Private Equity, kiinteistöt, Global Market Strategies and Solutions - Afrikassa, Aasiassa, Australiassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa perustuen vahvaan osaamiseen eri aloilla kuten ilmailu, puolustus ja hallinnon palvelut, kuluttajien ja vähittäiskauppa, energia, rahoituspalvelut, terveydenhuolto, teollisuuden, kiinteistöjen, teknologian ja liike-elämän palvelut, tietoliikenne ja media sekä kuljetus. The Carlyle Group työllistää yli 1 600 henkilöä 38 toimistossa kuudella mantereella.

Web: www.carlyle.com
Videos: www.youtube.com/onecarlyle
Tweets: www.twitter.com/onecarlyle
Podcasts: www.carlyle.com/about-carlyle/market-commentary

JLL

JLL (NYSE: JLL) on kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin ja varainhoitoon erikoistunut yhtiö, joka tuottaa neuvonantopalveluita sijoittajille, kiinteistönomistajille ja toimitilojen käyttäjille. JLL:llä on yli 200 toimistoa 75 maassa ympäri maailman ja yrityksen liikevaihto on yli 4 miljardia dollaria. JLL tuottaa manageeraus- ja kiinteistöpalveluja yli 3 miljardin neliömetrin kiinteistökantaan ja toimi vuonna 2013 neuvonantajana yhteisarvoltaan noin 99 miljardin dollarin arvoisissa kiinteistöjen myynteihin, ostoihin ja rahoitukseen liittyneissä transaktioissa. Varainhoitoyhtiö LaSalle Investment Management hallinnoi noin 48 miljardin dollarin pääomia. JLL on Jones Lang LaSalle Incorporatedin brändinimi. Lisätietoa osoitteesta www.jll.fi.