Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

JLL vuokraamaan kauppakeskus Galleria Esplanadin liiketiloja Helsingissä


JLL ja Ilmarinen ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen kauppakeskus Galleria Esplanadin (entinen Kämp Galleria) liiketilojen vuokrauksesta. JLL toimii vuokrauksen lisäksi kaupallisena neuvonantajana kauppakeskuksen kehittämisessä. Galleria Esplanad siirtyi heinäkuussa 2014 kokonaan Ilmarisen omistukseen.

Galleria Esplanad on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus, jonka vuokrattava pinta-ala on 11.700 neliömetriä. Keskuksessa on yhteensä 40 liikettä kolmessa kerroksessa. Galleria Esplanadin tarjonta on painottunut kansainvälisiin ja suomalaisiin muodin toimijoihin sekä ravintolapalveluihin.

- Pyrimme laajentamaan Helsingin ydinkeskustan palvelutarjontaa kuluttajien toivomalla tavalla, kuten tuomalla Suomeen lisää kansainvälisiä brändejä. JLL on globaalin verkostonsa ansiosta luonteva valinta hoitamaan Galleria Esplanadin vuokrausprojektia, sanoo Ilmarisen vuokrauspäällikkö Ville Laurila.

-Galleria Esplanadin vahvuuksia ovat arvokas sijainti ja profiloituminen ylempään markkinasegmenttiin. Helsingissä on ehdottomasti paikkansa elegantille ja laadukkaalle keskukselle ja olemme innoissamme tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta olla mukana Galleria Esplanadin kehittämisessä Suomen parhaaksi muodin ostospaikaksi ja elämykselliseksi kohtaamispaikaksi. Ilmarinen omistajana on meille erittäin mieleinen yhteistyökumppani,  toteaa Kaisu Pienimäki, JLL Suomen retail -liiketoimintayksikön johtaja.