Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

NREP:in Nordic Strategies Fund –rahasto on ostanut kolme vähittäiskauppakiinteistöä


​​Nordic Strategies Fund I, Nordic Real Estate Partnersin (NREP) hallinnoima kiinteistörahasto, on tänään ostanut kiinteistöportfolion tanskalaiselta Foreningen european retail -kiinteistörahastolta. Portfolio koostuu kolmesta kiinteistöstä, jotka sijaitsevat Hyvinkäällä, Salossa ja Tampereella. Hyvinkään kiinteistö on osa Willa-kauppakeskusta, ja siinä toimii Anttila. Salon kiinteistö on keskustassa sijaitseva Citymarket. Tampereen kiinteistö koostuu kahdesta rakennuksesta Lielahden ostosalueen ytimessä, joissa ovat vuokralaisena Tokmanni ja Stadium. NREP aikoo kehittää kohteita tulevina vuosina. Kaupan arvo on noin 24 miljoonaa euroa.

Nordic Strategies Fund I -rahasto sijoittaa pääsääntöisesti vähittäiskauppa-, logistiikka- ja asuinkiinteistöihin Pohjoismaissa. Rahaston sijoittajat ovat pohjoismaisia ja kansainvälisiä
institutionaalisia sijoittajia. Nordic Strategies Fund on tehnyt sijoituksia ja sitoumuksia tulevista sijoituksista yhteensä yli 700 miljoonalla eurolla toukokuun 2014 jälkeen.

JLL toimi kaupassa myyjän neuvonantajana yhdessä GVA Nybolig from Denmarkin kanssa.

Lisätietoja:

Mikko Räsänen, Osakas, Nordic Real Estate Partners +358 50 353 8438​