Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

JLL ja Procofin yhdistyvät


​JLL (NYSE: JLL) julkisti tänään ostaneensa rakennuttaja- ja arkkitehtitoimisto Procofin Oy:n, joka on alansa tunnettu osaaja ja edelläkävijä Suomessa. JLL on toimitilojen kaupankäynnin, arvioinnin ja vuokrauksen johtava yritys, jota yhdistyminen Procofin Oy:n kanssa entisestään vahvistaa. Yrityksillä on jo ennestään kokemusta yhteisistä projekteista. Procofin Oy:n 43-henkinen tiimi tuplaa JLL:n henkilömäärän Suomessa yli 70 työntekijään.

JLL:n Suomen toimitusjohtaja Tapani Piri kommentoi: "Olemme etsineet Suomesta korkealaatuista ja osaavaa rakennuttaja- ja arkkitehtitoimistoa ja Procofin oli meille ehdottomasti paras vaihtoehto. Tunnemme tiimin ja palvelut hyvin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä heidän toimintaansa ja saatuun asiakaspalautteeseen. Olen innoissani, että voimme nyt tarjota asiakkaille Procofinin tekniset palvelut yhdessä JLL:n johtavan kaupallisen osaamisen kanssa niin kiinteistösijoituksissa, vuokrauksessa kuin arvioinnissakin."

Richard Bloxam, JLL:n EMEA-alueen johtoryhmän jäsen toteaa: "Tapani ja hänen tiiminsä ovat nousseet Suomessa johtavaan asemaan sijoittajille ja käyttäjille tarjottavissa transaktio- ja neuvonantopalveluissa. Sen lisäksi olemme jo hetken aikaa hakeneet keinoja laajentaa palvelutarjontaamme varsinkin sellaisilla palveluilla, joita tarjoamme jo muualla Euroopassa ja maailmalla. Yhdistyminen Procofin Oy:n kanssa tarjoaa tähän täydellisen ratkaisun."

Procofin Oy:n toimitusjohtaja Sami Hentilä toteaa: "JLL:llä on loistava kansainvälinen alusta, palvelutarjonta ja asiakaskunta. Yhdistyminen antaa meille mahdollisuuden kasvaa ja kehittää toimintaamme sekä laajentaa asiakaskuntaamme ja rekrytoida lisää alan johtavia ammattilaisia. Tämä on merkittävä sysäys kasvullemme ja maltamme tuskin odottaa pääsevämme työskentelemään yhdessä."