Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

JLL:lle useita ykkössijoja Euromoneyn äänestyksessä


JLL on äänestetty Suomen parhaaksi neuvonantajaksi niin arvioinnissa kuin kaupankäynnissä/vuokrauksessa kansainvälisen Euromoneyn vuotuisessa tutkimuksessa. Tutkimus toteutettiin 12. kertaa ja se kattoi globaalisti kaikki merkittävimmät kiinteistösijoitusmarkkinat. Neuvonantajien lisäksi äänestyksessä kartoitettiin parhaat kiinteistökehittäjät, -rahoittajat sekä -varainhoitajat.

 

JLL:n arviointipalveluista vastaava johtaja Tero Lehtonen toteaa: "Olemme erittäin otettuja tästä äänestystuloksesta. Se osoittaa, että pitkäjänteinen työ toimintamme kehittämiseksi ei ole mennyt hukkaan ja että olemme onnistuneet toimimaan tavalla, joka herättää luottamusta niin asiakkaissa kuin muissa markkinatoimijoissakin. Kun samanaikaisesti myös liiketoimintamme on jatkanut kasvuaan, voimme suunnata luottavaisin mielin kohti tulevaa."

 

JLL:n Suomen toimitusjohtaja Tapani Piri jatkaa: "Kaupankäynnissä ja vuokrauksessa olemme markkinajohtajia Suomessa, joten äänestystulos ei ollut sinänsä yllättävä mutta luonnollisesti mieltä lämmittävä. Panostamme näillä alueilla edelleenkin parhaiden henkilöiden palkkaamiseen ja prosessien kehittämiseen, jotta asemamme säilyy jatkossakin. Asiakkaat ja markkinathan sen viime kädessä päättävät, mutta omaa toimintaa voi aina parantaa."