Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

Suomen toimistoon Retail-yksikkö

Helena Kangas ja Joonas Lemström uuteen tiimiin


​Helsinki, 10. helmikuuta 2010 - Jones Lang LaSalle on maailman johtava neuvonantaja liiketiloihin ja vähittäiskaupan kiinteistöihin liittyvissä asioissa.
 
Myös Suomessa Jones Lang LaSalle on toiminut aktiivisesti vähittäiskaupan sektorilla käyden kauppaa, arvioiden, vuokraten ja kehittäen liikekiinteistöjä. Vahvistaaksemme resurssejamme tämä toiminta on vuoden 2010 alusta keskitetty omaan Retail-yksikköön. Asiakkaitamme ovat sekä koti- että ulkomaiset tilojen käyttäjät, omistajat, sijoittajat ja kehittäjät.

Jones Lang LaSallen Retail-yksikkö tarjoaa palveluita koko Suomen alueella analysoinnissa, markkinatutkimuksissa, kiinteistökehittämisessä sekä tilojen vuokrauksessa ja kaupankäynnissä. Retail-yksikkömme toimii tiiviissä yhteistyössä Ruotsin vastaavan ja jo pitkään toiminnassa olleen yksikön kanssa sekä Lontoosta käsin toimivien Pan-European Retail -yksikön ja tutkimusyksikön kanssa. Keskeinen vahvuutemme on Suomen markkinatuntemuksen yhdistäminen kattavaan tutkimustietoon ja analysointiin.