Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Uutinen

Helsinki

NCC Property Development on myynyt Alberga Business Parkin ensimmäisen toimitalon sekä 245 auton pysäköintioikeudet saksalaiselle Union Investment Real Estate GmbH:lle


​​Helsinki, Finland, 29. December 2010 -  Kauppahinta on n. 35 miljoonaa euroa. Myyntiprosessissa NCC:n neuvonantajana on ollut Jones Lang LaSalle, ja Union Investment Real Estate on käyttänyt Tenzingin ja Breimin palveluja.

Espoon Leppävaarassa sijaitseva Albergan A-talo valmistuu vuoden 2011 loppuun mennessä. Vuokrattavaa tilaa valmistuu 9.000 neliötä, josta noin 90 prosenttia on jo vuokrattu. Taloon muuttaa ÅF-Consult Oy, Yara Suomi Oy, A-Insinöörit ja SATS Finland Oy. NCC:llä on vuokrausvastuu lopuista tiloista.

NCC:n uudet toimistokohteet ovat ensimmäisiä A-energialuokan täyttäviä kaupallisia toimistohankkeita Suomessa. Alberga Business Park täyttää myös BREEAM-ympäristöluokituksen tason Very Good sekä EU:n GreenBuilding – vaatimukset.

Alberga Business Parkin kokonaislaajuus on 34.000 kerrosneliötä ja sen viisi toimitaloa rakennetaan vaiheittain. Työpisteitä arkkitehtitoimisto Brunow & Maunulan suunnittelemaan Business Parkiin tulee lähes 2.000 ja autopaikkoja n. 700 kappaletta.