Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Vapaat toimitilat

Paras asiantuntemus, paras data ja tinkimätön palveluasenne ovat tehneet meistä toimitilavuokrauksen johtavan yrityksen vuodesta toiseen.

Kun etsitte yrityksellenne uutta ja ehdottomasti teille oikeaa toimitilaa, haluatte lisätä kiinteistönne vuokratuottoa tai vaikkapa saada uusia vuokralaisia kauppakeskukseenne, olemme valmiit tekemään sen yhteisesti asetettuihin päämäärin ja menetykseesi tähdäten.

Toimitilavälityksen, arkkitehti- ja sisustussuunnittelun sekä kustannuslaskennan ja rakennuttamisen ainutlaatuinen yhdistelmämme tekee palvelustamme nopeampaa, tehokkaampaa ja paremmin tarpeisiisi osuvaa kuin mihin perinteinen rikkinäinen palveluketju kykenee. Kokeile vaihteeksi selkeää ja saumatonta toimintatapaa!

Esimerkkejä meneillään olevista projekteistamme:

Ruoholahdenkatu 23Itämerentalo, Tammasaarenlaituri 3Miestentie 3 Alvar Aallonkatu 5 C
Ruoholahdenkatu 23                      Tammasaarenlaituri 3                      Miestentie 3                                  Alvar Aallon katu 5 C

Valitse etsimäsi tilatyyppi alla olevasta valikosta, niin voit vertailla erilaisia vaihtoehtoja tai ottaa yhteyttä asiantuntevaan välittäjäämme joka auttaa teitä tilahaussa.

 Vapaat toimitilat