Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Eettiset toimintatavat

​​

JLL sitoutuu kaikilla yrityksen osa-alueilla vaalimaan yrityskulttuurin, joka pohjautuu ja kannustaa vahvaan eettisyyteen.    


 

 

 

Eettiset toimintatavat ohjaavat kaikkea toimintaamme - yrityksemme arvo​​t, tehtävät ja strategia pohjautuvat tähän vahvaan eettisyysperiaatteeseen.

Yrityksen hallituksen jäsenet ja ylin johto ovat vahvasti sitoutuneet eettisiin toimintatapoihin paitsi omassa, niin myös koko organisaation toiminnassa.


 

 
Code of Business Ethics

Code of Business Ethics (English)

View all languages on our global site
 


Ilmoituksen voi tehdä millä tahansa valtakielellä seuraavasti:

  • Soittamalla ympäri vuorokauden palvelevaan numeroomme +1 788 540 5066​
  • Kirjautumalla palveluumme osoitteessa: www.jllethicsreports.com

Työntekijöitä, jotka hyvässä uskossa ilmoittavat mahdollisesta sääntörikkomuksesta tai esittävät kysymyksiä siitä, suojellaan mahdollisilta vastatoimilta ja sanktioilta. Kaikentyyppiset epäammattimaiset ja epäkunnioittavat toimet ilmoituksen jättäjää kohtaan ovat ehdottomasti kiellettyjä.   


Sijoitus maailman eettisimpien yritysten listalla

JLL on jo kuudetta vuotta peräkkäin listattu Ethisphere Instute:n julkaisemalle maailman eettisimpien yritysten listalle (World’s Most Ethical Companies list). Listaan hyväksytään vain yrityksiä jotka ovat sitoutuneet toimimaan eettisesti yritystoiminnassaan. Listalle valitaan tuhansien ehdokkaiden joukosta 100 yritystä yli sadasta eri maasta ja 36:lta eri toimialalta.


JLL:lle myönnetty Ethics Inside 2013 sertifiointi Ethisphere Institutelta

2013 Ethics Inside CertificationJLL on nimetty eettisimpien yritysten joukkoon kiitos esimerkillisen johtamis- ja työntekijäkulttuurin, joka kannustaa eettiseen toimintaan.

Our full page ad in Ethisphere Magazine announcing 2012 Ethics Inside Certification 

 

Vendor Code of Conduct - sidosryhmien toimintaohje

JLL edellyttää että kaikki sen kanssa asioivat sidosryhmät, olkoon ne yrityksiä tai yksityishenkilöitä, palveluntuottajia tai tavarantoimittajia, sitoutuvat noudattamaan eettiset toimintaohjeemme. Tämä koskee myös yrityksen kanssa epäsuorasti asioivia tahoja, kuten JLL:n asiakkaille työtä alihankintana tekevät yritykset. Vaikka sidosryhmät toimivatkin itsenäisesti, niiden toiminnalla voi olla huomattava vaikutus JLL:n maineeseen ja yritysimagoon. Vaadimme siten, että kaikki sidosryhmät allekirjoittavat toimintaohjeemme (Vendor Code of Conduct), joka löytyy alla olevasta linkistä. Ilmoitukset epäillyistä väärinkäytöksistä tai rikkomuksista voi tehdä JLL:n globaaliin Ethics Hotline palveluun.     

Vendor Code of Conduct - English

View all languages on our global site