Anne-Sophie Curet

Head of Human Resources, EMEA

Anne-Sophie Curet on JLL:n henkilöstöjohtaja, jonka vastuulla on työntekijäkokemus Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueella. 

Anne-Sophie Curet vastaa koko alueen työntekijäkokemuksesta.

Ihmiset ovat aina olleet Anne-Sophien uran keskipisteessä. Hän toimi aluksi ulkopuolisena rekrytointi- ja henkilöstökonsulttina, kunnes hän siirtyi johtavien yritysten henkilöstöhallinnon johtotehtäviin.

Hänen tavoitteenaan on luoda työympäristöjä ja yrityskulttuureja, joissa ihmiset menestyvät. AXA Investment Managers -yrityksen palveluksessa Anne-Sophie oli Global Head of Human Resources, ja hänen tehtävänään oli luoda strategioita työntekijöiden houkuttamiseksi, säilyttämiseksi ja kehittämiseksi. Hänen johdollaan henkilöstöosasto uudistettiin täysin. Ennen siirtymistään JLL:n palvelukseen toukokuussa 2019 Anne-Sophie oli Chief People Officer Avivalla, jossa hän vastasi yrityksen sisäisestä viestinnästä, työntekijöiden aktivoimisesta ja työnantajan brändäyksestä.

Henkilöstöresurssien lisäksi Anne-Sophie johtaa yrityskiinteistötoimintaa. Sen vastuualaan kuuluu JLL:n työkiinteistöstrategia toimistotilojen ulkoasusta ja ilmapiiristä niiden kestävään käyttöön.

Anne-Sophien visiona on rakentaa parempaa huomista ei ainoastaan JLL:n työntekijöille vaan myös laajemmille yhteisöille. Hän johtaakin voittoa tavoittelematonta organisaatiota, jonka tavoitteena on tarjota vaihtoehtoisia koulumuotoja oppimisvaikeuksista kärsiville lapsille. Hän mentoroi myös uusia yrityksiä kiinteistöteknologian ja työntekijöiden sitoutumisen aloilla. Pariisissa asuva Anne-Sophie rentoutuu matkustelemalla eri puolilla maailmaa aviomiehensä ja kaksostyttöjensä kanssa.