Rakennamme
parempaa
tulevaisuutta

Pyrimme huomioimaan kestävän kehityksen kaikessa mitä teemme. Ajamme muutosta vastuullisella ja kestävällä lähestymistavalla kun mietimme kiinteistöjen tulevaisuutta.

Kestävän kehityksen strategiamme

Kestävä kehitys on meille tärkeää, koska se tuottaa pitkäaikaista arvoa osakkeenomistajillemme ja luo terveellisiä ja tuottavia tiloja asiakkaillemme sekä työntekijöillemme.

Toimintatapamme
 

Asiakkaat

Luomme ja toteutamme ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa  kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ihmiset

Autamme ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa investoimalla kasvuun ja kehitykseen, tarjoamalla osallistavan kulttuurin ja työtilat sekä asettamalla heidän turvallisuutensa etusijalle. 

Työtilat

Pyrimme vähentämään energian ja resurssien käyttöä sekä niistä seuraavia hiilidioksidipäästöjä sekä JLL:n toimistoissa että liikematkoilla.


Yhteisöt

Luomme lisäarvoa antamalla työntekijöillemme aikaa osallistua henkilökohtaisesti heille eniten merkitseviin asioihin.

Periaatteet

Tavoitteemme on rakennettu näille kolmelle periaatteille.

Toteutus

Paremman huomisen rakentaminen on tavoitteemme globaalila tasolla. Päävastuu JLL:n Kestävän kehityksen strategiasta on JLL:n toimitusjohtaja Christian Ulbrichillä sekä JLL:n globaalin kestävän kehityksen pääjohtajalla Richard Battenilla. 
Jokainen JLL-maa on eri vaiheessa kestävyysmatkallaan, minkä vuoksi olemme kehittäneet joustavan, vaiheittaisen lähestymistavan täytäntöönpanoon. Kaikki JLL:n toimintamaat pyrkivät saavuttamaan globaalit tavoitteemme ja rakentamaan parempaa huomista pitkällä aikavälillä.

Haluatko lisätietoa?

Lisätietoa kestävän kehityksen strategiastamme

Ota yhteyttä kestävän kehityksen hankkeista

Tarjoamme neuvonantoa, joka huomioi liiketoimintasi painopisteet ja tavoitteet