Tutkimus

Työn tulevaisuus

Tutkimusmatka työntekijöiden uusiin odotuksiin ja siihen miten työnantajat voivat tukea työntekijöitään uudessa hybridimaailmassa.

toukokuu 31, 2022
Contributors:
  • Flore Pradère

Uusin Workforce Preferences -barometri paljastaa, että hybridityömallista on tullut tämän päivän suosituin työskentelytapa toimistotyöntekijöiden keskuudessa. 60 % toimistotyöntekijöistä odottaa työskentelevänsä hybridinä, ja 55 % tekee niin jo tänään. Kun työntekijöiden odotukset ja nykyiset työtavat saavuttavat tasapainon, hybridistä tulee pysyvä osa tulevaisuuden työtä.

Elämänlaatu, terveys ja hyvinvointi ovat nousseet toimistotyöntekijöiden etusijalle kolmannella sijalla olevan hyvän palkan edelle. Elämänlaadun parantaminen on tärkein syy ihmisten irtisanoutumiseen tänään.

Kun hybridityö tulee jäädäkseen, se luo uusia haasteita joihin toimisto voi vastata. Optimaalista suorituskykyä ja tuottavuutta ei ole ainoastaan kotona tapahtuva intensiivistä keskittymistä vaativa työ, vaan kasvokkain tapahtuva vuorovaikutus on ratkaisevassa roolissa - mikä on edelleen tärkein syy ihmisten palata toimistoon tänään.

Uusimmassa tutkimuksessamme tutkimme, kuinka työnantajat voivat tukea hybridityöntekijöitään samalla kun yritysten tarjoaman ja työntekijöiden odotusten välinen kuilu kasvaa. Tarkastelemme toimiston roolia sosiaalisen vuorovaikutuksen ja innovaatioiden keskuksena ja korostamme yritysten ainutlaatuista mahdollisuutta uudistaa arvolupauksensa työntekijöille.

Tutkimus perustuu maailmanlaajuiseen kyselyyn, johon osallistui yli 4 000 toimistotyöntekijää 10 maassa. Se tarjoaa myös vertailun viime vuoden tutkimustuloksiin (maaliskuu 2021).

Fill out this form to download report

There was an error submitting the form. Please try again.

 

PRIVACY NOTICE

Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.

Generally the personal information we collect from you are for the purposes of sending you the research you have requested.

We endeavor to keep your personal information secure with appropriate level of security and keep for as long as we need it for legitimate business or legal reasons. We will then delete it safely and securely. For more information about how JLL processes your personal data, please view our privacy statement.