Nina Kujala

Head of Technical and Environmental Services

Parasta ja myös haastavinta on ollut se, että minulle annettiin alusta asti vapaat kädet kehittää omaa toimenkuvaani.

Nina Kujala

Nina aloitti JLL Finlandilla vuonna 2017 ja johtaa tekniset- ja ympäristöpalvelut -tiimiä. Yksikkö tekee ja koordinoi mm. kiinteistöjen TDD selvityksiin liittyviä kuntokatselmuksia, viranomaisselvityksiä, opex -analyysejä, ympäristöarviointeja sekä erilaisia tilaselvityksiä. Nämä puolueettomat arviot vähentävät tuntuvasti sekä myyjän, että ostajan riskiä ja auttavat kohteen hinnan arviointia.

"Parasta ja myös haastavinta on ollut se, että minulle annettiin alusta asti vapaat kädet kehittää omaa toimenkuvaani. Heti ensimmäisestä päivästä lähtien tuntui, että minuun luotetaan ja saan kasvatettua sekä omaa että tiimini osaamista. Vastuuta ja vapautta hyvässä suhteessa! Työn suola onkin se, että päivät ovat sopivan erilaisia. Saan olla toimistossa ja kentällä, teen raportteja ja tapaan asiakkaita. Asiakas ostaa meiltä kustannustehokkuutta ja riskien minimoimista."

Asiakkaat ovat kotimaisia sekä ulkomaisia kiinteistön omistajia ja ostajia. Lisäksi työkaverit sijaitsevat Suomen lisäksi ympäri maailmaa, joten hyvä kielitaito on välttämättömyys.

"JLL on aidosti kansainvälinen työnantaja ja saan olla viikoittain yhteydessä kollegoihin ympäri maailmaa. Jaamme uusinta tutkimustietoa sekä parhaaksi testattuja toimintatapoja ja hyödynnämme näitä omien asiakkaidemme kanssa. Myös asiakkaat arvostavat tätä ja saammekin eniten positiivista palautetta JLL:n kansainvälisen tutkimustiedon hyödyntämisestä."