Stephanie Hyde

CEO, Markets Advisory, Yhdistynyt kuningaskunta ja EMEA

Stephanien mukaantulo merkitsee JLL:lle uudenlaisen ajan alkua Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on yhtiön toiseksi suurin markkina-alue, tilanteessa, kun kiinteistöalan merkitys on nousussa.

Stephanie siirtyi JLL:lle keväällä 2021 työskenneltyään PwC:n palveluksessa 25 vuotta. Hänen tehtävänsä JLL:ssä on johtaa Yhdistyneen kuningaskunnan liiketoimintaa ja jatkaa JLL:n aseman vahvistamista teknologiapainotteisena ja markkinajohtajan asemassa olevana kiinteistöalan neuvonantajana.

PwC:llä työskennellessään hän sai aikaan kasvua useilla liiketoiminnan osa-alueilla, kehitti asiakasohjelmia sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että maailmanlaajuisesti ja johti PwC:n teollisuusohjelmaa, jonka pääpaino oli teknologiassa, muutoksessa ja kestävässä kehityksessä. Sitä ennen hän toimi PwC:n aluejohtajana Yhdistyneessä kuningaskunnassa sekä yhtiön Global Leadership Teamin ja UK Executive Boardin jäsenenä. Stephanie on työskennellyt eri alojen asiakkaiden kanssa aina energia- ja lääketeollisuudesta julkiseen sektoriin ja kuluttajatuotteisiin.

”Yritykset toivovat kiinteistöalan auttavan kriittisissä kestävään kehitykseen sekä elin- ja työympäristöjen laatuun liittyvissä kysymyksissä. On valtava mahdollisuus JLL:lle päästä näiden keskustelujen eturintamaan sijoittajien ja kiinteistöissä toimivien tahojen kanssa.”