Yksityisyydensuoja
 

Keitä me olemme

Jones Lang LaSalle (JLL) on yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa maailman johtava kiinteistö- ja sijoitustenhallinta-alan palveluntarjoaja.

Sitoutumisemme yksityisyyteen

Suhtaudumme vakavasti vastuuseemme meille luovutettujen henkilötietojesi suojaamisesta. Tässä selosteessa kerromme, miten suojaaminen tapahtuu. Selitämme, mitä hallussamme olevilla henkilötiedoilla tehdään ja miten me suojaamme niitä, sekä yksityisyyttä koskevat oikeutesi (soveltuvin osin).

Jos tätä tietosuojaselostetta muutetaan:

JLL saattaa päivittää tätä tietosuojaselostetta ajoittain. Kun se on tehtävä, tarkistettu seloste julkaistaan tällä sivulla, ja soveltuvin osin siitä julkaistaan myös ilmoitus kotisivullamme. Tarkista tämä sivu silloin tällöin, jotta saat tietoa mahdollisesti tekemistämme muutoksista.

Keräämämme henkilötiedot:

Kun keräämme henkilötietoja, ilmoitamme avoimesti, miten niitä käytetään.

Keräämme tietoja:

 • verkkosivujemme tai tytäryhtiöidemme verkkosivujen kautta – esimerkiksi nimiä, osoitteita tai sähköpostitietoja
 • tapaamisissa henkilöstön tai liiketoimintamme yhteyshenkilöiden kanssa, esimerkiksi käyntikortteja, tai konferensseissa tai liiketapahtumissa
 • jotka luovutat meille tarjoamiemme palveluiden yhteydessä, esimerkiksi vuokra- tai leasing-sopimuksen tekemisen yhteydessä
 • joita käytämme henkilöllisyytesi vahvistamiseen, kuten passit tai asumistodistusasiakirjat.

Tietojesi käsittelyn oikeudelliset perusteet

Henkilötietojen erityisluokkiin kuuluvien henkilötietojen käsittelyllä on useita erilaisia oikeudellisia perusteita. Näihin kuuluu henkilötietojen käsittely, kun se on perusteltujen etujemme mukaista, mikäli se on tarpeen sopimuksen noudattamiseksi tai mikäli käsittely on tarpeen työsopimusoikeuden mukaisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Mikäli toimintamme taustalla on perusteltu etumme, käytämme henkilötietoja liiketoimintamme harjoittamiseen ja tarjotaksemme palveluita, joita meitä on pyydetty tarjoamaan. Keräämme ainoastaan vapaaehtoisesti luovutettuja tietoja. Sinun ei tarvitse ilmoittaa meille henkilötietojasi. Jos et kuitenkaan toimita meille tietoja, joita tarvitsemme lain nojalla tai tehdäksemme työtämme, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle eräitä tuotteitamme ja palveluitamme.

Näin käytämme tietojasi

Käytämme henkilötietojasi kaikkien asiaankuuluvien lakien mukaisesti ja saatamme käyttää niitä yhdellä tai useammalla seuraavista tavoista:

 • Saatamme käyttää meille toimittamiasi vuokralaisten tai muiden luonnollisten henkilöiden henkilötietoja puolestasi harjoittaman leasing-hallinnan kaltaisen työn suorittamiseen.
 • Saatamme käyttää ilmoittamiasi yhteystietoja vastataksemme pyyntöihisi.
 • Saatamme käyttää tunnistusasiakirjoja noudattaaksemme sääntelyvaatimuksia ja oikeudellisia vaatimuksia, jotta voimme tarkistaa henkilöllisyytesi tavalla, jota JLL:n palveluiden ja tuotteiden tarjoaminen edellyttää.
 • Saatamme käyttää henkilökohtaisia taloudellisia tietojasi arvioidaksemme kelpoisuuttasi JLL:n tuotteiden ja palveluiden hankintaan.
 • Mikäli myönnät suostumuksesi, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle JLL:n palveluita koskevaa markkinointia ja mainontaa, ja voit milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta niitä markkinointiosastoltamme ottamalla yhteyttä osoitteeseen unsubscribe@jll.com
 • Henkilötietoja voidaan käyttää ilmoittamaan sinulle JLL:n palveluista, joista saatat olla kiinnostunut.
 • Henkilötietoja käytetään, jotta kokemuksesi verkossa on mahdollisimman sujuva – esimerkiksi evästeiden asettamiseen ja verkkosivujen sisällön räätälöintiin. Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa www.jll.com/cookies.
 • Henkilötietoja voidaan käyttää tilojemme ja kolmansien tahojen puolesta ylläpitämiemme tilojen turvaamiseen – esimerkiksi videovalvonnan avulla.

Tahot, joiden kanssa jaamme henkilötiedot

Saatamme jakaa henkilötietosi seuraavien tahojen kanssa:

 • JLL:n työntekijät, jotka tarvitsevat niitä työnsä suorittamiseen
 • organisaatiot, jotka tukevat sinulle tarjoamiamme tuotteita tai palveluita
 • tahot, joiden kanssa meillä on suostumuksesi nojalla lupa jakaa niitä
 • viralliset elimet rikollisen toiminnan, esim. rahanpesun, varkauksien, petosten, terrorismin ja kyberrikollisuuden havaitsemista ja ehkäisyä varten.

Emme koskaan myy henkilötietojasi. Pidämme tietosi aina turvassa ja suojattuina.

Yhteydenotoistamme kieltäytyminen

Jos olet antanut suostumuksesi markkinointiaineiston ja muiden tietojen vastaanottamiseen, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa siirtymällä osoitteeseen http://engage-emea.jll.com/finland-preference-centre tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen unsubscribe@jll.com.

Missä tietojasi säilytetään ja käsitellään

Saatamme siirtää ja säilyttää sinulta keräämiämme tietoja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Henkilöstömme tai tavarantoimittajamme ETA-alueen ulkopuolella saattavat käsitellä niitä. Toimimalla näin varmistamme, että tiedot ovat turvattuja ja asianmukaisesti suojattuja.

Tietojesi pitäminen turvassa

Olemme sitoutuneet asianmukaisten turvatoimenpiteiden käyttöönottoon henkilötietojen suojaamiseksi riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat ja siitä, ovatko ne sähköisessä vai manuaalisessa muodossa. Tätä varten voimme käyttää erilaisia mekanismeja sen mukaan, missä tietoja säilytetään ja millainen on JLL:n ja mahdollisten vastaanottajaorganisaatioiden välinen suhde.

Oikeutesi

Sinulla saattaa olla soveltuvin osin seuraavat oikeudet henkilötietoihisi:

Kopion pyytäminen hallussamme olevista tiedoista

Voit käyttää hallussamme olevia henkilötietojasi. Ota sitä varten meihin yhteyttä sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen privacy@jll.com. Ilmoitamme sinulle nämä tiedot veloituksetta. Voit myös pyytää tietoja, joita olet ilmoittanut meille koneellisesti luettavassa muodossa, jotta voit halutessasi siirtää ne toiselle organisaatiolle.

Pyyntö jättää tietosi käyttämättä

Jos et jostain syystä halua meidän pitävän tietojasi hallussamme tai käyttävän niitä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen jllfinland@eu.jll.com. Meidän on ehkä säilytettävä joitakin tietojasi oikeudellisista ja liiketoiminnallisista syistä, esimerkiksi sääntelyvaatimusten noudattamiseksi.

Tietojesi korjauttaminen

Jos uskot, että hallussamme olevat henkilötietosi ovat virheelliset, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen jllfinland@eu.jll.com, niin tarkistamme ja korjaamme ne tarvittaessa. Olemme sitoutuneet säilyttämään oikeellisia ja ajantasaisia henkilötietoja.

Tietojesi säilytysaika

Pyrimme säilyttämään tietosi niin kauan kuin tarvitsemme niitä perustelluista liiketoiminnallisista tai oikeudellisista syistä. Sen jälkeen poistamme ne turvallisesti ja suojatulla tavalla. Jos haluat meidän poistavan tietosi, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen jllfinland@eu.jll.com.

Valitusten tekeminen

Jos sinun on tehtävä valitus harjoittamastamme henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin suoraan yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen privacy@jll.com. Jos et ole tyytyväinen siihen, miten käsittelemme valituksesi, voit ottaa soveltuvin osin yhteyttä maasi tietosuojaviranomaiseen. Office of the Data Protection Ombudsman Tel. +358 10 3666 700, Fax +358 10 3666 735.

Muut yhteydenottotavat:

Jos sinulla on muuta kysyttävää henkilötiedoistasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen privacy@jll.com

Ota kaikissa muissa kuin henkilötietojasi koskevissa tiedusteluissa yhteyttä meihin tämän linkin kautta: jllfinland@eu.jll.com

Versio 1.0 – 11. toukokuuta 2018