Meistä

Olemme mukana luomassa mahdollisuuksia ja toimitiloja, missä ihmiset voivat saavuttaa tavoitteensa. Näin rakennamme parempaa huomista asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteisöllemme.

Olemme maailman johtava toimitilojen asiantuntija ja meitä yhdistää vahva yrittäjähenkisyys. Haluamme työskennellä kunnianhimoisten asiakkaiden kanssa ja työllistää kunnianhimoisimmat tekijät sitä varten.

Ostamme, rakennamme, sijoitamme ja panostamme laajaan valikoimaan palveluita kiinteistöalalla. Asiakaskuntamme onkin hyvin laaja, start-upeista globaaleihin yrityksiin.

Saavuta
tavoitteesi 

JLL:llä otamme huomioon liiketoiminnan inhimillisen puolen, mikä tekee meistä parempia työssämme.

Tavoitteiden saavuttaminen on potentiaalin löytämistä jokaisessa yksilössä, asiakkaassa ja yrityksessä. Se on keskus kaikelle mitä teemme. 

Ajattele eteenpäin

Ota selvää miten olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa ympäri maailma. Lue vuosikatsauksemme ja viimeisimmät yritystiedot. Lisäksi, tutustu Investor relations -sivuumme.  

Numeroiden valossa

Lue lisää yritysfaktoistamme, joka on konsolidoitu näkemys julkisesti saatavista tiedoista ja numeroista. 


427
 miljoonaa hallinnoitavaa kiinteistötilaa
 

33,700 vuokraustransaktiota, yhteensä 73 miljoonaa hallinnoitavaa vuokrattu
 

66,475 tuntia hyväntekeväisyystyöhön paikallisissa yhteisöissä
 

$4,994,882 yritys- ja työntekijälahjoituksina hyväntekeväisyyteen
 

451,533 tonnia hiilidioksidisäästöjä


 

Tutustu johtoomme

Erotumme joukosta henkilöidemme vuoksi. JLL:n johto auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteet. 
Uskomme tiimityöskentelyyn 

Olemme lähes 91 000 yksilöä ja yksi tiimi. Yhdessä tiimissä saavutamme yhteiset tavoitteet ja jaamme yhteiset onnistumiset. Olemme yhtä läpi yrityksen, jotta voimme rakentaa maailman parhaat tiimit, jotka tarjoavat ensimmäisen luokan palvelua.

Uskomme eettisyyteen kaikessa asiakastyössä – toimimme rehellisesti ja vastuullisesti 

Asiakkaamme luottavat että työskentelemme heidän etujensa mukaisesti. Se on vastuu, jonka otamme tosissamme ja siksi olemme sitoutuneet noudattamaan puhtaita perusarvoja, korkeimpia globaaleja standardeja ja rehellisyyttä kaikkien välillä. 

Uskomme erinomaisuuteen – pyrimme olemaan poikkeuksellisia 

Haluamme kasvaa ja olla parempia asiakkaillemme ja itsellemme. Siksi pyrimme olemaan poikkeuksellisiä ja etsimään uusia ja innovatiivisia tapoja saavuttaa uusia tavoitteita.

Mihin me
uskomme

Perusarvot määrittävät kulttuurimme ja keitä me olemme. Ne korostavat sitoutumistamme asiakkaisiin, yhteisöihimme ja toisiinsa ja antavat suunnan kaikkeen, mitä teemme. Uskomme vahvasti tiimityöskentelyyn, etiikkaan ja huippuosaamiseen.

Kestävän kehityksen tavoitteet

Haluamme luoda JLL:stä mailman johtavan kestävän kehityksen palveluita tuottavan yrityksen luomalla tiloja, kiinteistöjä ja kaupunkeja, joissa ihmiset voivat menestyä.
 
Saavutamme tämän visiomme noudattamalla Building a Better Tomorrow -ohjelmaamme.
Luomme pysyvää arvoa asiakkaillemme
Tuemme yhteisöjä
Luomme kiinnostavan ympäristön
Muunnamme työpaikkoja

Palkinnot ja
tunnustukset

Olemme erittäin ylpeitä saavutuksistamme, työmme laadusta, mahdollisuuksista joita tarjoamme työntekijöillemme kehittää itseään ja työskentelystä yhteisön eteen. Meille on ilo ja kunnia, että arvostetut organisaatiot tunnustavat menestyksemme.

 

2016-2018

 

2008-2019

 

2017-2019

JLL Spark:
kiinteistöala kohtaa
teknologian 

JLL Spark on omistettu muuttamaan kiinteistöalaa teknologisilla innovaatioilla. JLL Spark toimittaa start-up yrityksen ketteryyden JLL:n resurssien ja asiantuntemuksen tuella. JLL Sparkin strategiset investoinnit tarjoavat JLL: lle mahdollisuuden tarjota innovatiivisia tuotteita kiinteistöjen omistajille ja operaattoreille. 

LaSalle on yksi maailman johtavista rahastoyhtiöstä 

LaSalle Investment Management on yksi maailman suurimmista ja moninaisista kiinteistörahastoyhtiöistä ja riippumaton tytäryhtiö Jones Lang LaSalle Incorporatedille. Tiimi on keskittynyt toimittamaan kilpailukykyisiä sijoitusmahdollisuuksia kaikissa talouden ja kiinteistömarkkinan osa-alueilla.  

Seuraa meitä 

Tutustu sosiaaliseen mediaamme