Meistä

Me rakennamme luottamusta. Luomme kiinteistö- ja rahoitusalalle modernia läpinäkyvää toimintaympäristöä, jossa liiketoiminnan eri osapuolten yhteistyö on selkeää ja päätöksenteko nopeaa sekä helppoa. Palvelemme omien alojensa ammattilaisia, jotka haluavat tehdä tietoon perustuvia ratkaisuja – sekä kiinteistöjen omistajia että käyttäjiä.

Avaamme asiakkaillemme ikkunan kansainvälisiin kiinteistöalan trendeihin ja neuvomme niiden hyödyntämisessä paikallisesti. Olemme asiakkaidemme luotettu neuvonantaja kaikissa kaupallisissa ja teknisissä kiinteistökysymyksissä kuten markkina-analyysit, kaupankäynti, arviointi, arkkitehtuuri, suunnittelu, liiketilakehitys, rakennuttamispalvelut sekä vuokraus. 

Asiakkaillemme palvelumme merkitsee pienempiä riskejä ja kannattavaa liiketoimintaa. Alamme näkökulmasta katsottuna kehitämme kiinteistömarkkinoita, joilla toimiminen on houkuttelevaa ja palkitsevaa kaikille osapuolille. Kansakuntamme näkökulmasta luomme kiinteistö- ja rahoitusalalle mahdollisuuksia, joiden myötä Suomi on entistä houkuttelevampi markkina. Näin talouden rattaat pyörivät vauhdikkaammin ja hyödyttävät meitä kaikkia. Samalla kehitämme kaupunkikuvaa ja rakennamme uusia parempia toimintaympäristöjä ihmisille. 

Kysy meiltä kiinteistöistä ja kannattavuudesta.


Kysy meiltä
kiinteistöistä ja kannattavuudesta

Palvelemme sekä kiinteistön omistajia että käyttäjiä. 

Saavuta tavoitteesi

Ota selvää miten olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa ympäri maailma. Lue vuosikatsauksemme ja viimeisimmät yritystiedot. Katso myös Investor relations -sivuumme.  

Numeroiden valossa

Lue lisää yritysfaktoistamme 


427
 miljoonaa hallinnoitavaa kiinteistötilaa
 

33,700 vuokraustransaktiota, yhteensä 73 miljoonaa hallinnoitavaa vuokrattu
 

66,475 tuntia hyväntekeväisyystyöhön paikallisissa yhteisöissä
 

$4,994,882 yritys- ja työntekijälahjoituksina hyväntekeväisyyteen
 

451,533 tonnia hiilidioksidisäästöjä


 

Tutustu johtoomme

Uskomme tiimityöskentelyyn 

Meitä on yli 91.000 työntekijää ja yksi tiimi. Tiiminä saavutamme yhteiset tavoitteet ja jaamme yhteiset onnistumiset. 

Uskomme eettisyyteen kaikessa asiakastyössä – toimimme rehellisesti ja vastuullisesti 

Asiakkaamme luottavat siihen, että työskentelemme heidän etujensa mukaisesti. Se on vastuu, jonka otamme tosissamme ja siksi olemme sitoutuneet noudattamaan korkeimpia globaaleja standardeja ja rehellisyyttä.

Uskomme erinomaisuuteen – pyrimme olemaan poikkeuksellisia 

Haluamme kasvaa ja olla parempia asiakkaillemme ja itsellemme. Siksi pyrimme olemaan poikkeuksellisia ja etsimään uusia ja innovatiivisia tapoja saavuttaa uusia tavoitteita.

Mihin me
uskomme

Perusarvot määrittävät kulttuurimme ja keitä me olemme. Ne korostavat sitoutumistamme asiakkaisiin, yhteisöihimme ja toisiinsa ja antavat suunnan kaikkeen, mitä teemme. Uskomme vahvasti tiimityöskentelyyn, etiikkaan ja huippuosaamiseen.

Kestävän kehityksen tavoitteet

Haluamme luoda JLL:stä mailman johtavan kestävän kehityksen palveluita tuottavan yrityksen luomalla tiloja, kiinteistöjä ja kaupunkeja, joissa ihmiset voivat menestyä.
 
Saavutamme tämän visiomme noudattamalla Building a Better Tomorrow -ohjelmaamme.
Luomme pysyvää arvoa asiakkaillemme
Tuemme yhteisöjä
Luomme kiinnostavan ympäristön
Muunnamme työpaikkoja

Palkinnot ja
tunnustukset

Olemme erittäin ylpeitä saavutuksistamme, työmme laadusta ja mahdollisuuksista, joilla työntekijämme voivat kehittää itseään.

Meille on ilo ja kunnia, että arvostetut organisaatiot tunnustavat menestyksemme.

Ethisphere | 2008-2020

World's Most Ethical Company

Fortune | 2015-2021

Fortune 500 – #186

Fortune | 2017-2022

World’s Most Admired Companies

JLL Spark:
kiinteistöala kohtaa
teknologian 

JLL Spark muuttaa kiinteistöalaa teknologisilla innovaatioilla. JLL Spark toimittaa start-up yrityksen ketteryyden JLL:n resurssien ja asiantuntemuksen tuella.

JLL Sparkin strategiset investoinnit tarjoavat JLL: lle mahdollisuuden tarjota innovatiivisia tuotteita kiinteistöjen omistajille ja operaattoreille. 

LaSalle on yksi maailman johtavista rahastoyhtiöstä 

LaSalle Investment Management on yksi maailman suurimmista ja monipuolisista kiinteistörahastoyhtiöistä ja riippumaton tytäryhtiö Jones Lang LaSalle Incorporatedille. Tiimi on keskittynyt toimittamaan kilpailukykyisiä sijoitusmahdollisuuksia kaikissa talouden ja kiinteistömarkkinan osa-alueilla.  

Seuraa meitä 

Tutustu sosiaaliseen mediaamme