Meistä

SEE A BRIGHTER WAY. Yhdistämällä innovatiivisen teknologian maailmankuuluun asiantuntemukseemme tarjoamme mahdollisuuksia luoda valoisa tulevaisuus meille kaikille.

Me JLL:llä olemme ylpeitä siitä, että hoidamme asiat eri tavalla. Näemme rakennetun ympäristön tehokkaana keinona muuttaa maailmaa parempaan suuntaan. Yhdistämällä innovatiivisien teknologian ja dataosaamisen maailmankuuluun asiantuntemuksemme voimme avata mahdollisuuksia menestykseen.

 

Autamme ostamaan, rakentamaan ja käyttämään erilaisia resursseja sekä sijoittamaan niihin, mukaan lukien teolliset, kaupalliset, vähittäiskaupan sekä asuin- ja hotellikiinteistöt. Asiakkaidemme yritykset vaihtelevat startup-yrityksistä maailmanlaajuisiin yhtiöihin muun muassa pankkitoiminnan, energian, terveydenhuollon, lain, biotieteiden, valmistuksen ja teknologian toimialoilla.

 
SEE A BRIGHTER WAY

JLL:n tapa tehdä asioita on perinteistä tapaa innovatiivisempi, älykkäämpi ja inhimillisempi. Lue lisää JLL:n tavasta toimia. SEE A BRIGHTER WAY

Saavuta tavoitteesi

Tutustu vuosikertomukseemme ja uusimpiin yritystietoihimme tai vieraile  Investor relations -sivuumme.  SEE A BRIGHTER WAY

Numeroiden valossa

Lue lisää yritysfaktoistamme 


427
 miljoonaa hallinnoitavaa kiinteistötilaa
 

33,700 vuokraustransaktiota, yhteensä 73 miljoonaa hallinnoitavaa vuokrattu
 

66,475 tuntia hyväntekeväisyystyöhön paikallisissa yhteisöissä
 

$4,994,882 yritys- ja työntekijälahjoituksina hyväntekeväisyyteen
 

451,533 tonnia hiilidioksidisäästöjä


 

Tutustu johtoomme

Erotumme muista tiimiemme ansiosta. Tutustu johtajiimme. SEE A BRIGHTER WAY.
Uskomme tiimityöskentelyyn 

Meitä on yli 91.000 työntekijää ja yksi tiimi. Tiiminä saavutamme yhteiset tavoitteet ja jaamme yhteiset onnistumiset. 

Uskomme eettisyyteen kaikessa asiakastyössä – toimimme rehellisesti ja vastuullisesti 

Asiakkaamme luottavat siihen, että työskentelemme heidän etujensa mukaisesti. Se on vastuu, jonka otamme tosissamme ja siksi olemme sitoutuneet noudattamaan korkeimpia globaaleja standardeja ja rehellisyyttä.

Uskomme erinomaisuuteen – pyrimme olemaan poikkeuksellisia 

Haluamme kasvaa ja olla parempia asiakkaillemme ja itsellemme. Siksi pyrimme olemaan poikkeuksellisia ja etsimään uusia ja innovatiivisia tapoja saavuttaa uusia tavoitteita.

Mihin me
uskomme

Perusarvot määrittävät kulttuurimme ja keitä me olemme. Ne korostavat sitoutumistamme asiakkaisiin, yhteisöihimme ja toisiinsa ja antavat suunnan kaikkeen, mitä teemme. Uskomme vahvasti tiimityöskentelyyn, etiikkaan ja huippuosaamiseen.

Maailmanlaajuinen kestävyysohjelmamme

Kestävyyden edelläkävijyys on perustavanlaatuinen osa, jolla JLL haluaa muovata kiinteistöalan tulevaisuutta maailman parantamiseksi.
Maailmanlaajuinen ohjelmamme keskittyy kolmeen alueeseen, joilla JLL voi saada aikaan suurimman vaikutuksen kollegoihimme, asiakkaisiimme ja yhteisöihimme: kiinteistöalan ilmasto- ja kestävyystoimet, terveellisten tilojen tarjoaminen kaikille sekä osallistavien paikkojen tarjoaminen yhteisöille.

Kiinteistöalan ilmasto

ja kestävyystoimet
Suoritamme kiireellisiä ilmastotoimenpiteitä, jotka kiihdyttävät siirtymistä hiilineutraaliuteen, tehostavat suoriutumista, vähentävät riskejä ja auttavat parantamaan maailmaa.

Terveellisten tilojen

tarjoaminen kaikille
Luomme turvallisia ja terveellisiä tiloja, jotka parantavat tuottavuutta, hyvinvointia ja kestävyyttä.

Osallistavien paikkojen

tarjoaminen yhteisöille
Tarjoamme reiluja ja osallistavia paikkoja, jotka mahdollistavat positiivisia sosiaalisia muutoksia ja yhtäläisiä mahdollisuuksia.

Palkinnot ja
tunnustukset

Olemme erittäin ylpeitä saavutuksistamme, työmme laadusta ja mahdollisuuksista, joilla työntekijämme voivat kehittää itseään.

Meille on ilo ja kunnia, että arvostetut organisaatiot tunnustavat menestyksemme.

Ethisphere | 2008-2023

World’s Most Ethical Companies®

Fortune | 2015-2024

Fortune 500® – #193

Fortune | 2017-2024

World’s Most Admired Companies®

JLL Spark:
kiinteistöala kohtaa
teknologian 

JLL Spark muuttaa kiinteistöalaa teknologisilla innovaatioilla. JLL Spark toimittaa start-up yrityksen ketteryyden JLL:n resurssien ja asiantuntemuksen tuella.

JLL Sparkin strategiset investoinnit tarjoavat JLL: lle mahdollisuuden tarjota innovatiivisia tuotteita kiinteistöjen omistajille ja operaattoreille. 

LaSalle on yksi maailman johtavista rahastoyhtiöstä 

LaSalle Investment Management on yksi maailman suurimmista ja monipuolisista kiinteistörahastoyhtiöistä ja riippumaton tytäryhtiö Jones Lang LaSalle Incorporatedille. Tiimi on keskittynyt toimittamaan kilpailukykyisiä sijoitusmahdollisuuksia kaikissa talouden ja kiinteistömarkkinan osa-alueilla.  

Seuraa meitä 

Tutustu sosiaaliseen mediaamme