Ura ja
työpaikat

Pyrimme palkkaamaan ja luomaan uramahdollisuuksia alan parhaille ihmisille. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään.

Ura ja
työpaikat

Jos haluat rakentaa uraa kiinteistöalalla ja olet kiinnostunut kiinteistökonsultoinnista, haluaisimme kuulla sinusta.

Tutustu
meihin

Tiimityö, eettisyys ja huippuosaaminen ovat keskeisessä asemassa kaikessa, mitä teemme. Pyrimme palkkaamaan ja luomaan uramahdollisuuksia alan parhaille ihmisille, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.
Pyrimme kehittämään johtajuutta organisaation kaikilla tasoilla. Palkkaamme ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta omasta työstään ja auttaamaan muita onnistumaan.

Tarinamme

Olemme aidosti kansainvälinen yritys jolla on yli 90.000 työntekijää 80 maassa. Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Yli 70 asiantuntijaamme palvelevat suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia sekä käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla. Jones Lang LaSalle on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö.

Ura JLL:llä

Eettinen toimintatapa

Ethispere Institute on nimennyt JLL:n maailman eettisimpien yritysten joukkoon. The World’s Most Ethical Companies -tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka kehittävät eettistä johtajuutta ja toimintatapaa. JLL on ansainnut tunnustuksen nyt 12 peräkkäisenä vuotena.

Kulttuuri

Suosimme avointa, kunnioittavaa ja luottamuksellista ilmapiiriä. Pyrimme palkkaamaan ja luomaan uramahdollisuuksia alan parhaille ihmisille, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.

JLL Suomessa

  

Ura ja työpaikat

Kiinnostaako ura kiinteistöalalla?

Rekrytointi

Tervetuloa JLL:ään! Jos haluat jättää avoimen työhakemuksen, voit lähettää sen osoitteeseen pirita.satta@eu.jll.com