Ura ja
työpaikat

Pyrimme palkkaamaan ja luomaan uramahdollisuuksia alan parhaille ihmisille. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme menestymään.

What does a better world mean to you?

JLL’s purpose is more important than ever as we work together to shape the future of real estate for a better world. Watch this video to see what a better world means to JLL colleagues around the globe.

Tutustu
meihin

Tiimityö, eettisyys ja huippuosaaminen ovat keskeisessä asemassa kaikessa, mitä teemme. Pyrimme palkkaamaan ja luomaan uramahdollisuuksia alan parhaille ihmisille, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.
Pyrimme kehittämään johtajuutta organisaation kaikilla tasoilla. Palkkaamme ihmisiä, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta omasta työstään ja auttaamaan muita onnistumaan.

Tarinamme

Olemme aidosti kansainvälinen yritys jolla on yli 90.000 työntekijää 80 maassa. Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Yli 70 asiantuntijaamme palvelevat suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia sekä käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla. Jones Lang LaSalle on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö.

Ura JLL:llä

Eettinen toimintatapa

Ethispere Institute on nimennyt JLL:n maailman eettisimpien yritysten joukkoon. The World’s Most Ethical Companies -tunnustus myönnetään organisaatioille, jotka kehittävät eettistä johtajuutta ja toimintatapaa. JLL on ansainnut tunnustuksen nyt 12 peräkkäisenä vuotena.

Kulttuuri

Suosimme avointa, kunnioittavaa ja luottamuksellista ilmapiiriä. Pyrimme palkkaamaan ja luomaan uramahdollisuuksia alan parhaille ihmisille, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään.

JLL Suomessa

  

Ura ja työpaikat

Kiinnostaako ura kiinteistöalalla?

Rekrytointi

Tervetuloa JLL:ään! Jos haluat jättää avoimen työhakemuksen, voit lähettää hakemuksen täältä