Neljä uutta vahvistusta JLL Finlandin Capital Markets -tiimiin

 

JLL Finlandin kaupankäyntitiimi vahvistuu neljällä uudella osaajalla. KTM Veli-Matti Ahonen on aloittanut Senior Associatena ja DI Olli Peltomäki, DI Miriam Lundsten sekä KTM Patrik Eronen Associateina.

Veli-Matilla on lähes kymmenen vuoden monipuolinen kokemus kansainvälisistä yritys- ja investointipankki sekä varainhoidon tehtävistä. Edelliset kuusi vuotta Veli-Matti työskenteli New Yorkissa, joista viimeiset neljä vuotta saksalaisen Commerzbankin globaaleista suuryritysasiakkuuksista vastaavassa tiimissä.

Ollilla on tausta asuntorakentamisesta hankekehityksen, projektinjohdon ja investointien arvioinnin parista. Hän on työskennellyt aikaisemmin mm. Bonavalla ja YIT:llä asuntorakentamisen parissa ja tulee vahvistamaan erityisesti JLL:n asuntopuolen osaamista.

Miriam on valmistunut Aalto-yliopistosta kiinteistötalouden koulutusohjelmasta keväällä 2020 ja aikaisemmin hän on työskennellyt Antiloopilla kiinteistötransaktioiden parissa.

Patrik on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja opiskellut pääaineenaan rahoitusta. Aiemmin Patrik on työskennellyt lähes neljä vuotta data-analyytikkona OP Ryhmässä.

Tero Uusitalo, Co-Head of Capital Markets:  ”Olemme erittäin iloisia saadessamme neljä uutta vahvistusta tiimiimme. Uusien työntekijöidemme monipuolinen osaaminen tulee auttamaan jo ennestään vahvaa tiimiämme ja jatkamme yhdessä työtä Suomen johtavana kaupallisten kiinteistötransaktioiden neuvonantaja.”

 

Lisätiedot:

Tero Uusitalo

Co-Head of Capital Markets, JLL Finland

+358 40 010 3450

tero.uusitalo@eu.jll.com

         

Mathias Vuorelma

Co-Head of Capital Markets, JLL Finland

+358 40 823 9823

mathias.vuorelma@eu.jll.com


About JLL
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka alvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com