JLL ykkönen Suomessa Euromoneyn kyselyssä 2018

Jokavuotisen Euromoneyn kiinteistöalan toimijoita koskevan tutkimuksen tulokset on julkistettu ja JLL on kyselyn mukaan neuvonantajien ykkönen Suomessa.

syyskuu 11, 2018

Tämän vuotisen kyselyn tulosten perusteella JLL:n sijoitukset eri kategorioissa ovat seuraavat:

Overall: 1

Agency – Letting/Sales: 1

Property Value: 1

Research: 2

 

Kategoriassa "Overall" eli kiinteistöalan asiantuntijapalvelut ylipäänsä, kaupankäynnin ja vuokrauksen palvelut kattavassa kategoriassa "Agency – Letting/Sales" sekä arvioinnin kategoriassa "Property Value" JLL on uusinut jälleen ykkössijansa. Tutkimuksessa eli kategoriassa "Research" olemme nousseet jaetulta kakkossijalta yksin kakkoseksi.

Euromoney toteuttaa kyselyn lähettämällä alan toimijoille sähköpostitse linkin nettipohjaiseen kyselyyn, jossa vastataan maakohtaisesti eri kategorioissa. Vastaajia oli yhteensä 2 425. Vastaajien määriä ei ole maakohtaisesti kerrottu, mutta vastausten luonne varsinkin vain muutamia mainintoja saaneiden joukossa kertoo, että osa vastaajista ei tunne toimialaa kovin syvällisesti.

JLL:n Suomen toimitusjohtaja Tapani Piri toteaa: "Olemme erittäin otettuja tästä äänestystuloksesta ja haluamme kiittää kaikkia äänestäneitä meitä kohtaan osoittamasta luottamuksesta. Tulos osoittaa, että pitkäjänteinen työ toimintamme kehittämiseksi ei ole mennyt hukkaan ja että olemme onnistuneet toimimaan tavalla, joka herättää luottamusta niin asiakkaissa kuin muissa markkinatoimijoissakin."