Uutiset

JLL toimi neuvonantajana kuuden Vaasassa sijaitsevan kerrostalokohteen myynnissä

toukokuu 20, 2021

ABB Eläkesäätiö on myynyt Kiinteistö Oy Sähkökodin osakekannan Olo Asunnoille.

Kiinteistö Oy Sähkökoti muodostuu kuudesta kerrostalokohteesta, joissa on yhteensä 289 asuntoa ja 17,214 m2 vuokrattavaa pinta-alaa. Kaikki kohteet sijaitsevat Vaasassa Korkeamäen, Suvilahden ja Ristinummen asuinalueilla.

Sami Haverinen, kaupallinen johtaja, Olo Asunnot: Olen ilahtunut, että Olo Asunnot voivat jatkossa tarjota asiakkailleen koteja myös Vaasasta, jonne toimintamme laajentui kaupan myötä. Samalla toivotan nykyiset asukkaat lämpimästi tervetulleiksi Olo Asuntojen asukkaiksi.

Tero Uusitalo, Co-Head of Capital Markets, JLL Finland: Olemme todella iloisia voidessamme auttaa ABB Eläkesäätiötä kohteen myynnissä. Tämänhetkinen markkinaympäristö on lisännyt voimakkaasti sijoittajien kiinnostusta asuntoja kohtaan ja myös kasvukolmion ulkopuolella sijaitseville kohteille löytyy kysyntää. Olemme panostaneet paljon asuntosegmenttiin jo monen vuoden ajan ja on hienoa nähdä kattavan markkinatietämyksemme tuottavan asiakkaillemme onnistuneita myyntejä.

JLL toimi Kiinteistö Oy Sähkökodin myynnissä myyjän kaupallisena neuvonantajana ja Asianajotoimisto Krogerus Oy juridisena neuvonantajana.

 

About JLL


JLL on johtava toimitilojen asiantuntija 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Lähes 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä.

Lisätietoja www.jll.com