Uutiset

JLL toimi neuvonantajana kahden liikekiinteistön myynnissä Lohjalla

syyskuu 22, 2020

Tanskalainen sijoittaja on myynyt kaksi liikekiinteistöä Lohjan seudulla Innovestor Oy:lle. JLL toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.

Vuonna 2007 rakennetut liikerakennukset sijaitsevat suositussa Tynninharjun kaupallisessa keskuksessa. Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on yhteensä n. 6 500 neliömetriä. Liiketiloissa toimivat vuokralaisena mm. Gigantti, Musti ja Mirri, Power ja Jysk.

Tero Uusitalo, JLL: ”Suomen kiinteistömarkkinoilla aktiviteetti kasvaa kevään jarrutuksen jälkeen, ja kehitystä auttavat mm. kiinteistösijoittamista tukevat keskuspankkien toimet sekä kiinteistökehittäjien aktiivinen toiminta markkinalla.”

Innovestorin kiinteistöliiketoiminnasta vastaava osakas Tomi Asanti: ”Innovestor jatkaa aktiivisesti uusiin kaupallisiin kiinteistöihin sijoittamista yhdessä asiakkaidensa kanssa. Vuonna 2018 lanseerattu kanssasijoittamisen malli on otettu loistavasti vastaan sijoittajien ja pankkien puolelta, ja oikeastaan isoin haaste tällä hetkellä on löytää sopivia sijoituskohteita, jotka täyttävät tiukat tuotto- ja laatu kriteerimme.

 

Lisätiedot:

Tero Uusitalo

Co-Head of Capital Markets, JLL Finland

+358 40 010 3450

tero.uusitalo@eu.jll.com

About JLL
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com