Tatu Silventoinen tulee kehittämään kiinteistöjä

JLL:n vuonna 2017 aloittaman kokonaisvaltaisen kiinteistökehityspalvelun kysyntä on kasvanut ja uusia hankkeita käynnistyy tasaiseen tahtiin.

huhtikuu 04, 2019

Vastauksena kasvavaan kysyntään DI Tatu Silventoinen aloittaa projektijohtajana JLL:n kiinteistökehityksessä 5.4.2019 alkaen. Tatun rooli tulee olemaan kehitysprojektien johtaminen. Hän ottaa kokonaisvastuun hankkeen läpiviennistä sekä ohjaa hanketta taloudellisesti asiakkaan kannalta optimaaliseen lopputulokseen yhdistäen kaupallisen konseptin, arkkitehtisuunnittelun ja teknisen toteutuksen saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Tatu Silventoinen on kokenut hankekehityksen ja rakennuttamisen projektijohtaja. Hän on toiminut kansainvälisen retail-kiinteistöjen kehittäjän hankejohtajana Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä sekä rakennuttanut Suomessa merkittäviä pääkonttoritason toimistokohteita. Erinomainen kaupallisen ja teknisen osaamisen yhdistelmä mahdollistaa sen, että hän kykenee hankkeissa johtamaan JLL:n laajaa palvelukokonaisuutta tehokkaasti.

Tatun aikaisempi kiinteistö- ja rakennusalan työkokemus on kattava:

- Ensimmäisten vuosien kokemus on peräisin rakennusliikkeistä, joista mm. kaksi vuotta SRV:n palveluksessa Kampin Kauppakeskuksen rakennushankkeessa (2004-2006).

- Kansainvälistä kiinteistökehityskokemusta karttui kuuden vuoden ajan RIIS Retail A/S palveluksessa kehittämässä retail-kiinteistöjä Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä sekä Itä-Euroopassa (2006-2012).

- Toimitilahankkeiden läpivienti, niin uudis- kuin korjausrakentamisen osalta, on tullut tutuksi Rambollin palveluksessa vuosina 2012-2019. Viimeisimpänä Rambollin edustaminen heidän uuden monitoimitilansa, eli Ramboll Villagen toimitilahankkeessa.

"JLL tarjoaa Suomessa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää kaupallinen ja taloudellinen ajattelu suunnittelun ja rakentamisen parhaisiin ratkaisuihin. Koen tämän tilaisuutena uudistaa rakennus- ja kiinteistöalan toimintatapoja Suomessa, sekä tuoda asiakkaille aitoa ja hyvin kannattavaa lisäarvoa, sanoo Tatu Silventoinen".


JLL

JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 16,3 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,5 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2018). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 90 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 80 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com