Tero Liutu projektijohdon ja suunnittelupalveluiden johtoon

Tero Liutu on aloittanut JLL:n Projektijohto ja Kiinteistökehitys -yksikössä projektijohtajana 23.3.2020, vastuualueenaan projektijohto- ja suunnittelupalvelut.

Liutu tuo JLL:lle mukanaan vahvan projektijohtokokemuksen. Aikaisemmin hän on toiminut pääasiassa rakennushankkeiden kehittämisen ja läpiviennin parissa, sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asiantuntija- ja johtotehtävissä Suomessa sekä Venäjällä. Taustalla hänellä on useiden vuosien kokemus asuntorakentamisesta, toimisto- ja liiketilarakentamisesta sekä teollisuuden hankkeista.

JLL:n tahtotila on kehittää, sekä vahvistaa yrityksen kokonaisvaltaista kiinteistökonsultoinnin palveluntarjontaa ja vastuulleni annetut tehtävät ovat osa tätä. Kyse on halustamme tuottaa asiakkaidemme tarvitsemat palvelut kattavasti ja luotettavasti ammattitaidolla. Olen innoissani uudesta tehtävästä JLL:n tiimissä ja vahva aikomukseni on tuoda osaamiseni palveluihimme, jolla erotumme markkinoilla entistäkin paremmin”, sanoo Liutu.

Projektijohto ja Kiinteistökehitys -yksikössä on aloittanut Teron lisäksi kaksi projekti-insinööriä: tekniikan ylioppilas Joonas Lehikoinen aloitti 9.3.2020 ja insinööri (AMK) Niclas Falenius 1.4.2020.

 

Lisätiedot:

Tomi Tiainen

Head of Project & Development Services

+358 50 344 0986

tomi.tiainen@eu.jll.com

Tero Liutu

Director, Project Management & Design

+ 358 50 551 3336

tero.liutu@eu.jll.com


About JLL
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com