Palvelevatko nykyiset toimitilasi liiketoimintaasi?

Löydä ja suunnittele toimitilat, jotka vastaavat yrityksesi tarpeisiin ja tukevat henkilöstösi hyvinvointia.

Toimitiloja, jotka sopivat liiketoimintaasi, budjettiisi sekä henkilöstöllesi

Työ on murroksessa. Yhteistyö, sosiaaliset kohtaamiset ja ergonomia nousevat kärkisijoille, kun luetellaan syitä, miksi henkilöstö palaisi toimistolle. Siksi onkin keskeistä, että uuden työympäristön suunnittelussa otetaan huomioon henkilöstön tarpeet sekä keskitytään hyvinvointiin, tilojen kestävyyteen ja joustavuuteen.

Me etsimme ja suunnittelemme teidän liiketoimintanne tarpeisiin sopivimmat toimitilat.

Neljä tapaamme päivittää toimitilasi

Sovitetaan hybridityö yrityksesi arkeen

Hybridityöstrategia varmistaa, että toimitiloissasi on oikeassa suhteessa työpisteitä ja joustavaa työtilaa sekä mahdollisuuksia henkilöstön kohtaamisiin ja sujuvaan etätyöhön.

Löydä paras toimitila yrityksellesi

Suunnitelmissa uuden toimitilan kartoitus, lisätilaa tai sopimuksen uudelleenneuvottelu? Toimitilojen asiantuntijamme auttavat sinua ja säästät aikaa sekä rahaa.

Tulevaisuudenkestävä toimisto

Suunnittele inspiroiva ja teknisesti edistyksellinen toimisto, joka tukee henkilöstöäsi ja houkuttelee parhaita kykyjä

Vastuullisempi työympäristö

Saavuta ESG-tavoitteet ja tarjoa henkilöstöllesi vastuullinen ja kestävä toimitilaratkaisu

Etsitkö jotain muuta?

Kysy lisätietoja

1 of 1

Löydä toimisto, joka toimii

Henkilöstön etu on yrityksen etu - oli yrityksesi minkä kokoinen tahansa. Toimitiloilla on merkitystä henkilöstön tyytyväisyyteen ja tehokkuuteen. JLL auttaa sinua löytämään ja suunnittelemaan tilat, joissa henkilöstö viihtyy.

Ota yhteyttä toimitila-asiantuntijoihimme

Asiantuntijamme ymmärtävät kaupallisia, teknisiä ja brändillisiä lähtökohtia sekä tavoitteitanne. He etsivät ja suunnittelevat oikean toimistoratkaisun vastaamaan liiketoimintaasi.

 

Yksityisyydensuoja

Jones Lang LaSalle (JLL) on yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa maailman johtava kiinteistö- ja sijoitustenhallinta-alan palveluntarjoaja. Olemme sitoutuneet asianmukaisten turvatoimenpiteiden käyttöönottoon henkilötietojen suojaamiseksi riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat ja siitä, ovatko ne sähköisessä vai manuaalisessa muodossa. Tätä varten voimme käyttää erilaisia mekanismeja sen mukaan, missä tietoja säilytetään ja millainen on JLL:n ja mahdollisten vastaanottajaorganisaatioiden välinen suhde.