Andy Poppink

CEO, Markets Advisory

Andy johtaa maailmanlaajuista Markets Advisory -liiketoimintaamme, joka auttaa sekä sijoittajia että käyttäjäasiakkaita ilmaisemaan ja saavuttamaan kiinteistöjä koskevia tavoitteitaan. Hän vastaa yhtenäistämisestä ja tukee alueellisia ja paikallisia markkinointitiimejä, jotta nämä pystyvät tarjoamaan integroitua One JLL -palvelua asiakkaillemme ympäri maailmaa.

Andyn monipuolinen ura liikekiinteistöalalla on kestänyt yli kaksi vuosikymmentä. Hän on auttanut niin varhaisvaiheen startup-yrityksiä kuin kansainvälisiä yhtiöitäkin muokkaamaan ja toteuttamaan kiinteistöstrategioitaan. Hän seuraa tarkoin uusimpia teknologisia trendejä, ja hänet tunnetaan innovatiivisesta ajattelustaan ja luovasta lähestymistavastaan.

Andy aloitti heinäkuussa 2023 globaalissa tehtävässä Markets Advisory -yksikön toimitusjohtajana ja liittyi samalla JLL:n globaaliin johtokuntaan. Tätä ennen Andy siirtyi vuonna 2021 Eurooppaan EMEA Markets Advisory -yksikön toimitusjohtajaksi. Andy tuli JLL:n palvelukseen alun perin vuonna 2008, kun JLL osti The Staubach Companyn. Hän työskenteli tuolloin läntisen USA:n alueen toimitusjohtajana ja asui Kalifornian Piilaaksossa.

Andy vastaa JLL:n globaalin Markets Advisory -yksikön strategian kehittämisestä yhdessä alueellisten, maakohtaisten ja paikallisten markkina- ja liiketoimintalinjojen johtajien kanssa.

Andy on opiskellut Stanfordin yliopistossa, jossa hän on suorittanut taloustieteen B.A.-tutkinnon ja organisaatiosuunnittelun M.A.-tutkinnon. Hän oli myös yliopiston koripallojoukkueen kapteeni.

Entisenä ammattiurheilijana Andy viettää perheineen aktiivista elämää.