Erin Meezan

Chief Sustainability Officer

Erin Meezan on JLL:n Chief Sustainability Officer, joka vastaa alan johtavan kestävyysohjelman toteuttamisesta yhtiössämme.

Erin siirtyi JLL:lle syyskuussa 2022 Interface Inc:ltä, joka on maailmanlaajuinen lattiavalmistaja ja tunnettu kestävän kehityksen edelläkävijä. CSO-tehtävässään Interfacella Erin oli keskeisessä asemassa yhtiön viimeisimmän Climate Take Back -tehtävän luomisessa sekä sen toteuttamisessa, joka johti Interfacen hiilinegatiivisten tuotteiden julkaisuun vuonna 2020.

Erinin johdolla Interface saavutti varhaista menestystä kestävyystavoitteessaan pienentää ympäristövaikutukset nollaan vuoteen 2020 mennessä. Lisäksi Erinin johtamana yhtiö saavutti hiilineutraaliuden kaikissa tuoteryhmissään, ja hän johti Interfacen pyrkimystä saavuttaa hiilineutraalius koko yhtiössä, mikä julkaistiin vuonna 2022.

Erin on tunnettu kestävän liiketoiminnan neuvoja, ja hän esitelmöi usein kestävästä liiketoiminnasta johtoryhmille, yliopistoille ja liike-elämän yleisöille ympäri maailmaa. Hänen viimeisimmässä TED-videossaan, joka julkaistiin tänä vuonna, käsitellään sitä, mitä luonto voi opettaa meille kestävästä liiketoiminnasta. Hän on keskeinen hahmo elokuvantekijä Nathan Harveyn Beyond Zero -dokumenttielokuvassa, jossa tarkastellaan yritysten muutosta.