Greg O’Brien

Hallituksen puheenjohtaja, Americas Markets Advisory

Greg O'Brien on JLL:n markkinoiden toimitusjohtaja. Hän on maailmanlaajuisen johtokunnan jäsen, joka vastaa strategisesta johtamisesta ja kaikkien alueellisten ja paikallisten markkinoiden toiminnan valvonnasta.

Gregin monipuolinen ura liikekiinteistöalalla on kestänyt jo kolme vuosikymmentä. Hän on auttanut sijoittajia pilvenpiirtäjien ja ostoskeskusten ostamisessa ja neuvonut yrityksiä vuokrasopimuksissa ja laajamittaisissa kunnostusprojekteissa. JLL:lle Greg tuli vuonna 2008 Staubach-yrityksen oston myötä, missä hän oli toiminut toimitusjohtajana. Sen jälkeen hän on ollut JLL:llä useissa johtotehtävissä yli kymmenen vuoden aikana.

Greg aloitti Pohjois- ja Etelä-Amerikan toimitusjohtajana vuonna 2014, ja tammikuussa 2021 hän ryhtyi markkinoiden toimitusjohtajaksi. Hän työskentelee Washington DC:ssä läheisessä yhteistyössä JLL:n eri puolilla maailmaa sijaitsevien asiakkaiden ja tiimien kanssa. Hänen työhönsä kuuluu yhä enenevissä määrin auttaa räätälöimään teknologiaratkaisuja asiakkaille, jotka haluavat käyttää massadataa. Se parantaa kaiken tehokkuutta aina hissien huollosta monimutkaisiin, tuhansista omaisuuseristä koostuviin salkkuihin.

Greg ei ole aina ollut kiinteistöalalla. Hän työskenteli tekniikan alalla kolmen vuoden ajan suoritettuaan sähkötekniikan tutkinnon Tuftsin yliopistossa vuonna 1984. Hän on koko uransa hyödyntänyt noita varhaisia taitoja ja oivalluksia, kuten sen ymmärtämistä nopeasti, mikä toimii ja mikä ei. Hän siirtyi kiinteistöalalle suoritettuaan Harvard Business Schoolissa MBA-tutkinnon.

Hän uskoo vankasti koulutuksen merkitykseen, ja hän onkin työskennellyt Teach for American hallituksessa vuodesta 2000 lähtien.

Vapaa-ajallaan hän viettää aikaa perheensä kanssa sekä matkustaa, pelaa golfia ja satunnaisesti laitesukeltaa.