Laura Adams

Henkilöstöjohtaja

Laura keskittyy tekemään JLL:stä poikkeuksellisen työpaikan – sellaisen, jossa työntekijöitä tuetaan ja arvostetaan ja jossa he pystyvät antamaan parhaansa.

Laura ja hänen tiiminsä varmistavat, että yritys hankkii, kehittää, sitouttaa ja palkitsee monenlaisia lahjakkuuksia, jotka auttavat JLL:ää pyrkimyksessään muovata kiinteistöalan tulevaisuutta maailman parantamiseksi. 

Liityttyään JLL:ään vuonna 2004 Laura on toiminut menestyksekkäästi useissa johtotehtävissä henkilöstöhallinto-organisaatiossa. Hänellä on laaja kokemus henkilöstöohjelmien sovittamisesta liiketoimintastrategiaan sekä suuren mittakaavan liiketoimintamuutosten toteuttamisesta. Lisäksi hän puolustaa innokkaasti työntekijöiden hyvinvointia ja osallistamista. Ennen ryhtymistään henkilöstöjohtajaksi Laura toimi JLL:n maailmanlaajuisten markkinoiden, pääomamarkkinoiden ja työdynamiikan liiketoimintalinjojen henkilöstöpäällikkönä. Laura on JLL:n strategisen suunnan kehittämisestä ja toteuttamisesta vastaavan globaalin johtokunnan jäsen.

Ennen uraansa JLL:llä Laura toimi henkilöstöliikekumppanina Washington Mutual -pankissa sekä eri henkilöstöhallintorooleissa maailmanlaajuisessa digitaalisessa Diamond Technology Partners ‑konsultointiyrityksessä.

Lauralla on sosiologian tutkinto Eastern Michiganin yliopistosta ja kauppatieteiden maisterin tutkinto Notre Damen yliopistosta.