Mark Wynne-Smith

Global Head Valuation Advisory, Capital Markets

Mark johtaa maailmanlaajuista arviointien neuvonantotiimiämme. Siihen kuuluu 2 000 ammattilaista, jotka arvioivat vuosittain yli kolmen biljoonan dollarin arvosta kiinteistöjä kaikilla sektoreilla.

Mark johtaa JLL:n maailmanlaajuista arviointien neuvonantoalustaa. Se on 2 000 arvioijan ja neuvonantajan tiimi, joka hinnoittelee vuosittain yli kolmen biljoonan dollarin arvosta kiinteistöjä kaikilla sektoreilla.

Markin johdolla maailmanlaajuinen arviointien neuvonantotiimi on muuttumassa datalähtöiseksi alustaksi. Sillä parannetaan palvelua kansallisille, alueellisille ja maailmanlaajuisille sijoittajille, luotonantajille ja yrityksille yhteisten menetelmien ja toimitusstandardien avulla.

Mark johti aiemmin maailmanlaajuista hotelli-, matkailu- ja ravintola-alan sektorin ryhmää ja kansainvälistä pääoman kattavuuden tiimiä, ja hän on työskennellyt laajasti yrityshankintojen, portfolioiden ja korkeatasoisten omaisuusluokkien myynnin aloilla eri puolilla maailmaa. Omaisuusluokkien hybridisoinnin lisääntyminen antaa hänelle mahdollisuuden yhdistää eri sektoreiden, kiinteistöalan ja yksikkötason kokemuksensa.

Mark on Royal Institution of Chartered Surveyors -järjestön jäsen, ja hän nauttii vapaa-ajalla veneilystä ja tutkimusretkistä.