Neil Murray

CEO, Work Dynamics

Neil johtaa JLL:n globaalia Corporate Solutions -liiketoimintaa, joka tarjoaa yrityksille ja julkisille laitoksille strategioita, palveluita, tuotteita ja teknologiaa, jotka parantavat toimitilojen, kiinteistösalkkujen ja ihmisten tehokkuutta.

Neil on JLL:n strategisesta suunnasta vastaavan globaalin johtokunnan jäsen. Hän toimii myös JLL:n yritysasiakkaiden neuvoa-antavan komitean globaalina sponsorina.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Neil asui Lontoossa, jossa hän tuli JLL:n palvelukseen ja aloitti EMEA CEO, Corporate Solutions -tehtävässään vuonna 2017.

Neil uskoo vahvasti siihen, että toimitiloilla voi olla merkittävä vaikutus organisaation taloudelliseen tulokseen ja työntekijöiden tehokkuuteen. Hän on keskittynyt urallaan perustavanlaatuisten muutosten valvontaan ja kiinteistöpalvelujen toimittamiseen suurille monikansallisille yrityksille.

Neilin kiinnostus toimitiloihin ja kiinteistöihin alkoi vuonna 1998, jolloin hän oli töissä toimitilojen huoltoa tekevässä GSH Group -yhtiössä. Neil oli siellä monenlaisissa alueellisissa johtotehtävissä eri puolilla maailmaa. Tämän jälkeen Neil siirtyi globaalin ulkoistusasiantuntijan Sodexon palvelukseen, jossa hän oli CEO, Corporate Services, sekä Chair, UK & Ireland.

Neilillä on akateeminen loppututkinto konetekniikan alalta Dublinin Trinity College -yliopistosta. Hän on kotoisin Irlannista, mutta asuu nyt Chicagossa vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa.