Sharad Rastogi

CEO Work Dynamics Technology

Työdynamiikan teknologian toimitusjohtaja Sharad Rastogi vastaa liikekiinteistöjen käyttäjille ja JLL:n työdynamiikan liiketoiminnalle tarkoitetuista teknologisista tuotteista ja ratkaisuista.

Sharad on globaalin teknologian johtaja, ja hänellä on vahvaa näyttöä liiketoiminnan muutoksesta ja omistaja-arvon kasvattamisesta erilaisissa johtotehtävissä niin voimakkaan kasvun aikoina kuin muutostilanteissakin. Sharad työskenteli ennen JLL:lle tuloaan Dell Technologies -yrityksen CPO:n/SVP:n tehtävässä, jossa hän vastasi tietosuojadivisioonan monipuolisesta yli 3 miljardin dollarin ohjelmisto- ja laitetuotevalikoimasta. Hän on toiminut yleishallinnon, tuotteiden, markkinoinnin sekä yrityksen kehittämisen ja strategian johtotehtävissä alansa johtavissa yrityksissä, kuten Ciscolla, JDSU:lla, Avidilla ja Bainilla. Hän on myös Bostonin yliopiston College of Engineering -oppilaitoksen neuvonantaja. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat muun muassa seuraavan sukupolven data- ja analytiikka-alustojen, uusien hybridin maailman dynaamisten palveluiden ja hiilijalanjälkeä pienentävien vastuullisten ratkaisujen kehittäminen.

Sharadilla on MBA-tutkinto Pennsylvanian yliopiston Wharton Schoolista, M.S.-tutkinto Bostonin yliopistosta sekä B.Tech-insinööritutkinto New Delhin Indian Institute of Technologysta. Sharad pitää matkustamisesta ja uusien kokemusten keräämisestä. Hän asuu Kalifornian Menlo Parkissa vaimonsa ja teini-ikäisen poikansa kanssa.