Sue Asprey Price

CEO, Work Dynamics, EMEA

Suella on vahva konsultointitausta, ja aiemmissa työpaikoissaan hän on toimittanut asiakkaille ratkaisuja ja strategisia neuvoja.

”Osaavista työntekijöistä käytävä taistelu on käynyt kiivaammaksi, ja työnhakijoihin vaikuttaa yhä enemmän muu kuin pelkkä palkka. Edistykselliset työnantajat ymmärtävät, miten innovatiiviset työpaikkastrategiat voivat erottua erittäin kilpailluilla markkinoilla, joten he koettelevat holististen työympäristöjen rajoja.”

Sue Asprey Price, JLL UK

Sue toimii työdynamiikan globaalissa johtokunnassa ja johtaa JLL:n työdynamiikan liiketoimintaa EMEA-alueella. Tiimeineen Sue toimittaa asiantuntijapalveluja, jotka saavat aikaan todellisen muutoksen ja auttavat yrityksiä mukautumaan muuttuvaan työelämään ja tuomaan lisäarvoa.

Nykyisin työpaikka on monille keskeisempi tekijä kuin koskaan aiemmin, ja palvelujen valikoima on kasvanut sisältämään kaiken mahdollisen työpaikan strategiasta ja suunnittelusta liiketapahtumien ja tilien hallintaan.

JLL:ssä Sue on saanut aikaan tuloksia yrityskiinteistösijoittamisen alueella, ja hän on muodostanut laajan käsityksen sisäisistä liiketoiminnoista, liiketoimintaa edistävistä tekijöistä sekä tuloksen hallinnasta. Sue on monimuotoisten työympäristöjen vankka kannattaja ja vakituinen panelisti alan tapahtumissa.

Hän on johtokunnan jäsen London Youth -hyväntekeväisyysjärjestössä, joka pyrkii parantamaan Lontoossa asuvien nuorten elämää ja kannustaa heitä hyödyntämään täyden potentiaalinsa. Sue on itse pelannut rugbyä Kanadan maajoukkueessa ja suhtautuu intohimoisesti siihen, miten urheilu ja ulkona oppiminen vaikuttavat positiivisesti nuorempiin sukupolviin.