Eettisyys ja
vastuullisuus

JLL sitoutuu tinkimättömään eettisyyteen ja vastuullisuuteen kaikessa mitä teemme. Olemme ylpeitä globaalista maineesta, jonka olemme rakentaneet ja haluamme suojella ja kehittää sitä.

Sitoutumisemme
eettisyyteen ja vastuullisuuteen 

Koko toimintamme pohjautuu vankkaan yhteiskunnalliseen vastuuseen ja suunnittelemme politiikkamme ja liiketoimintakäytäntömme hallintotavan, läpinäkyvyyden ja etiikan korkeimpien standardien mukaisesti.

Tunnustukset ja
palkinnot 

Olemme erittäin ylpeitä saavutuksistamme, työmme laadusta, mahdollisuuksista joita tarjoamme työntekijöillemme kehittää itseään ja työskentelystä yhteisön eteen. Meille on ilo ja kunnia, että arvostetut organisaatiot tunnustavat menestyksemme.


 

2008-2022

2008-2022

Speak Up – teoillasi on väliä!

 Jos sinulla on huolenaiheita tai todistat tai epäilet toimia, jotka ovat ristiriidassa eettisten sääntöjemme tai lain kanssa, sinun tulee ilmoittaa asiasta, jotta voimme ryhtyä asianmukaisiin toimiin. Emme suvaitse minkäänlaisia kostotoimia sellaista henkilöä kohtaan, joka ilmoittaa huolenaiheesta tai tekee valituksen ja aidosti uskoo, että jokin on vialla. Soita 24/7 anonyymiin Ethics Everywhere Helpline -puhelinpalveluumme tai lähetä online-ilmoitus.