Uutiset

JLL:lle menestystä Euromoneyn kyselyssä

syyskuu 16, 2020

HELSINKI 16.9.2020 Jokavuotisen Euromoneyn kiinteistöalan toimijoita koskevan tutkimuksen tulokset on julkistettu. JLL on äänestetty ykköseksi Suomessa kaupankäynnin ja vuokrauksen palvelut kattavassa kategoriassa ”Agency – Letting/Sales” sekä arvioinnin kategoriassa ”Property Valuation”. Kaupankäynnin ja vuokrauksen osalta JLL saavutti ykkössijan jo viidentenä peräkkäisenä vuotena.

JLL:n Suomen-toimitusjohtaja Tero Lehtonen toteaa: "Olemme erittäin otettuja tästä äänestystuloksesta ja haluamme kiittää kaikkia äänestäneitä meitä kohtaan osoittamasta luottamuksesta. Tulos osoittaa, että pitkäjänteinen työ toimintamme kehittämiseksi ei ole mennyt hukkaan ja että olemme onnistuneet toimimaan tavalla, joka herättää luottamusta niin asiakkaissa kuin muissa markkinatoimijoissakin."

Euromoney toteuttaa kyselyn lähettämällä alan toimijoille sähköpostitse linkin nettipohjaiseen kyselyyn, jossa vastataan maakohtaisesti eri kategorioissa.

Suomen kyselyn kaikki tulokset: 

https://www.euromoney.com/article/b1mqg8bzwzg5sd/real-estate-survey-2020-results-by-country-a-g#finland%201

 

Lisätiedot:

Tero Lehtonen

CEO, JLL Finland

tero.lehtonen@eu.jll.com

+358 40 565 5389

 

JLL tarjoaa Suomessa kaupankäynti-, arviointi-, konsultointi-, vuokraus-, vuokralaisedustus- sekä kiinteistökehitys- ja suunnittelupalveluja niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin toimijoille.

About JLL
 
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com