Pauliina Rantsi projektinvetäjäksi (Director) Capital Markets -tiimiin

maaliskuu 03, 2020

KTM Pauliina Rantsi on aloittanut projektinvetäjänä (Director) JLL Finlandin Capital Markets-tiimissä. Pauliinalla on yli kymmenen vuoden kokemus kiinteistöalalta ja hän on nähnyt alaa sekä omistajan että konsultin näkökulmasta. Pauliina liittyy JLL Finlandiin LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:sta, jossa hän toimi salkunhoitajana.

Tero Uusitalo, Co-Head of Capital Markets: ”Olemme erittäin iloisia saadessamme Pauliinan vahvistamaan Capital Markets -tiimiämme. Pauliinan kattava kokemus kiinteistöalalta sopii meille erinomaisesti ja saamme lisää kokemusta etenkin asuntopuolen hankkeisiimme, joihin olemme panostamassa merkittävissä määrin lisää tämän vuoden aikana.”

Pauliina Rantsi: ”Olen todella innoissani päästessäni liittymään JLL:n Capital Markets -tiimiin. JLL:llä on transaktiomarkkinoilla hyvä maine, vahvat referenssit ja asiakaslähtöinen toimintakulttuuri. Uskon, että erityisesti sijoittajapuolen kokemukseni ansiosta pystyn tuomaan lisää näkemystä ja osaamista jo nyt vahvalle tiimille.”

 

Lisätiedot:

Tero Uusitalo

Co-Head of Capital Markets, JLL Finland

+358 40 010 3450

tero.uusitalo@eu.jll.com

         

Mathias Vuorelma

Co-Head of Capital Markets, JLL Finland

+358 40 823 9823

mathias.vuorelma@eu.jll.com

 

Pauliina Rantsi

Director, Capital Markets, JLL Finland

+358 40 823 0910

pauliina.rantsi@eu.jll.com

 

 

About JLL

JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka alvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com