Pasi Riikonen palaa takaisin JLL:lle
– jatkaa palveluiden kehittämistä kiinteistöjen omistajille

YTM, LKV Pasi Riikonen on aloittanut 10.8.2020 JLL Finlandin Leasing -yksikössä nimikkeellä Senior Director

Helsinki 24.08.2020 – Pasi Riikonen tuo JLL:lle vahvaa kokemusta kiinteistöportfolioiden johtamisesta sekä omistajan, että konsultoinnin näkökulmasta. Hän siirtyy tehtävään HGR Property Partners Oy:n asiakkuusjohtajan tehtävästä. Pasin yli 15 vuoden kokemukseen kiinteistöalalta sisältyy myös aiempi jakso JLL:n Leasing -yksikössä vuosilta 2015-2018.

Rasmus Vuorinen, Head of Leasing and Asset Value Optimisation: ”Olemme äärimmäisen iloisia saadessamme Pasin takaisin joukkoomme. Hänellä on vertaansa vailla olevaa kokemusta suurien ja haasteellisten kiinteistökehityshankkeiden menestyksekkäästä läpiviennistä. Pasi tuntee yrityksemme ja kiinteistöalan pelikentän läpikotaisin ja hänellä tulee olemaan tärkeä rooli palveluidemme kehittämisessä ja vaativien asiakkuuksien hoidossa.”

Pasi Riikonen, Senior Director, Leasing: ”Oli mukava palata JLL:n palvelukseen parin vuoden tauon jälkeen. Tuttu talo, hyvät työkaverit ja JLL:n avoin tapa toimia tekivät paluupäätöksestä helpon. Nopeasti muuttuva markkinatilanne tulee olemaan haaste ja mahdollisuus kaikille alalla toimiville yrityksille. JLL tarjoaa aitiopaikan muutoksen seuraamiseen ja toimivien ratkaisujen etsimiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa.”

JLL tarjoaa Suomessa kaupankäynti-, arviointi-, konsultointi-, vuokraus-, vuokralaisedustus- sekä kiinteistökehitys- ja suunnittelupalveluita niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin toimijoille.

 

Lisätiedot:

Pasi Riikonen

Senior Director, Leasing

pasi.riikonen@eu.jll.com

+358 40 718 8204

 

Rasmus Vuorinen

Head of Leasing and Asset Value Optimisation

rasmus.vuorinen@eu.jll.com

+358 40 760 9235


About JLL
JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 18 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 7.1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2019). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Lähes 93 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com