JLL toimi Ilmarisen neuvonantajana Espoossa sijaitsevan toimistokohteen myynnissä Elite Alfred Bergin rahastolle  

syyskuu 09, 2019

Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on 6.9.2019 myynyt Leppävaarassa sijaitsevan toimistokiinteistön Elite Finland Value Added Fund II Ky -rahastolle. Kauppahinta on 6,85 miljoonaa euroa ja laskennallinen alkutuotto hieman yli 7 %. 

Vänrikinkuja 2 on vuonna 2002 valmistunut usean käyttäjän toimistokohde, jonka vuokrattava pinta-ala on noin 5 000 neliömetriä. Kohde sijaitsee kehittyvällä Perkkaan alueella, lähellä Turunväylää. Alueella sijaitsevat mm. Rambollin ja SRV:n pääkonttorit.

JLL toimi Ilmarisen kaupallisena neuvonantajana kaupassa. Eversheds Sutherland toimi myyjän juridisena neuvonantajana ja HPP Asianajotoimisto ostajan neuvonantajana kaupassa.

 

 

JLL

JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 16,3 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,5 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2018). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 90 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 80 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com

 

Ilmarinen

Ilmarinen on Suomen suurin yksityisten alojen työeläkevakuuttaja. Tehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on lähes 48 miljardin euron eläkevarat, joita sijoitamme tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.