Christian Hohenthal JLL Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi

Jones Lang LaSalle Finland Oy (JLL) on nimittänyt Christian Hohenthalin toimitusjohtajaksi; Tero Lehtonen nimitetty Chief Operating Officeriksi; Mia Ruusila jatkaa Chief Financial Officerina

heinäkuu 03, 2019

Christian Hohenthal on nimitetty JLL Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Tapani Piriä, joka palaa 12 vuoden jälkeen yrittäjäksi. 

Christianilla on pitkä kokemus kiinteistökaupan järjestelyistä Pohjoismaissa. Hän aloitti JLL:n Tukholman toimistossa vuonna 2006. Vuonna 2011 Christian aloitti Suomen Capital Markets -yksikön johtajana ja on urallaan tehnyt kiinteistökauppoja ja -järjestelyä noin 10 miljardin euron arvosta. Nykyään JLL:n Capital Markets -tiimi on Suomen johtava kaupallisten kiinteistötransaktioiden neuvonantaja. JLL Finlandin uutena toimitusjohtajana Hohenthal vastaa yrityksen strategiasta ja kasvusta. Hän jatkaa edelleen myös Capital Markets -yksikön johtajana.

Christian Hohenthal, toimitusjohtaja 3.7.2019 alkaen, JLL Finland: ”Tämä on loistava mahdollisuus ottaa vastuu JLL Finlandin liiketoiminnasta ja kasvusta. Aloitamme hyvistä asemista ja jatkamme töitä niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin asiakkaiden kanssa tarjoten heille kokonaisvaltaisia analysoinnin, suunnittelun, projektijohtamisen, vuokraamisen ja kaupankäynnin palveluita ainoana Suomessa.”

Tero Lehtonen on nimitetty Chief Operating Officeriksi. Hän aloitti JLL Finlandin arviointi- ja tutkimusyksikössä vuonna 2006 ja on reilussa kymmenessä vuodessa nostanut JLL Finlandin kiinteistöarviointipalvelut alansa markkinajohtajaksi. Vuonna 2018 yksikkö teki kiinteistöarviointeja 39,6 miljardin euron arvosta ja se äänestettiin Euromoneyn tutkimuksessa arviointipalvelujen ykköseksi Suomessa. Uudessa COO -roolissaan Lehtonen vastaa Suomen yhtiön operatiivisesta toiminnasta. Mia Ruusila jatkaa Suomen yhtiön talousjohtajana ja vastaa edelleen myös yhtiön hallinnollisista toiminnoista.

Tapani Piri, toimitusjohtaja 2.7.2019 asti, JLL Finland: ”On ollut kunnia johtaa JLL Finlandia 12 vuotta: olemme onnistuneet nousemaan markkinajohtajaksi ja kehittämään kiinteistökonsultoinnin markkinaa Suomessa. Olen saanut työkavereistani parhaan mahdollisen matkaseuran tälle polulle. Olen ylpeä näistä ihmisistä, osaamisesta ja palveluasenteesta ja vakuuttunut, että JLL Finlandin kasvu jatkuu osaavissa käsissä.”


JLL

JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 16,3 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,5 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2018). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 90 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 80 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com