Uutiset

Jari Tirkkonen siirtyy projektijohtajaksi JLL Suomen kaupankäyntiyksikköön

kesäkuu 01, 2021

DI, AKA, MRICS Jari Tirkkonen on aloittanut projektinjohtajana (Director) JLL:n kaupankäyntiyksikössä Helsingissä.

Tirkkosella on yli 15 vuoden kokemus kiinteistöalalta. Hän on tehnyt pitkän uran kiinteistöarvioitsijana, minkä ansiosta hänelle on kertynyt valtavasti markkinatietoa kaikista kiinteistösektoreista läpi Suomen. Arviointityön ohessa Jari on osallistunut markkinatiedon ja -näkemyksen tuottajana erilaisiin kaupankäynti- ja konsultointiprojekteihin. Jari siirtyy uusiin tehtäviin JLL:n arvioinnin ja strategisen konsultoinnin yksiköstä.

Tero Uusitalo & Mathias Vuorelma, Co-Heads of Capital Markets: ”Olemme erittäin iloisia saadessamme Jarin vahvistamaan Capital Markets -tiimiämme. Jarin pitkä kokemus ja laaja, koko Suomen kattava markkinatuntemus ovat arvokas lisä kaupankäyntitiimille. Jarin siirtymisen jälkeen meillä on enemmän resursseja panostaa myös pienempiin kohteisiin ja kehityskohteisiin. Näin pystymme entistä paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin.”

Jari Tirkkonen: ”Olen saanut toimia kiinteistöalan näköalapaikalla vuodesta 2005 alkaen ja nähnyt Suomen kiinteistömarkkinan kansainvälistymisen. Nyt on mielenkiintoista päästä hyödyntämään vuosien varrella kertynyttä markkinatuntemusta kaupankäyntiyksikössä. Olen iloinen, että JLL on toimija, joka pystyy tarjoamaan mielenkiintoisia tehtäviä talon sisällä.”

Tero Lehtonen, JLL Suomen toimitusjohtaja: ”Jarin siirtyminen tiimistä toiseen on erinomainen esimerkki urapoluista, joita pyrimme työntekijöillemme tarjoamaan. Samalla se tuo pikantin lisän kaupankäyntitiimimme osaamiseen ja markkinatuntemukseen. Arviointitiimiä olemme vastaavasti vahvistaneet usealla rekrytoinnilla kuluneen kevään aikana.”

 

About JLL


JLL on johtava toimitilojen asiantuntija, 16,6 miljardin dollarin kokonaisliikevaihdolla ja 6,1 miljardin dollarin nettoliikevaihdolla (2020). Yritys on mukana Fortune 500-listalla. Yli 90 000 työntekijäämme 80 maassa ja lähes 300 toimistossa palvelevat asiakkaitamme laajasti toimitilojen asiantuntijapalveluiden parissa. Olemme Suomen johtava kiinteistöasiantuntija, joka palvelee noin 70 työntekijän voimin Suomen tunnetuimpia yrityksiä ja kiinteistösijoittajia sekä kansainvälisiä asiakkaita. JLL on rekisteröity tavaramerkki, jota käytetään Jones Lang LaSalle Inc. brändinä. Lisätietoja www.jll.com.