Uutiset

JLL julkistaa uuden interaktiivisen karttasovelluspalvelun

Olemme lanseeranneet uudet webmap-työkalun, jonka avulla voit tarkastella aineistoja ja ilmiöitä interaktiivisessa muodossa ja tehdä havaintoja, joita ei voi tunnistaa staattisten raportointimuotojen, kuten Excelin tai Powerpointin, kautta.

marraskuu 13, 2023

Sijaintisuunnittelun ja -analyysin lisäksi karttakäyttöliittymä soveltuu esimerkiksi suurten datamäärien tuomiseksi interaktiiviseen muotoon.

Toimistosijoittaja voi analysoida markkina-alueita yksityiskohtaisella aluetasolla, tarkastellen esimerkiksi rakennuskohtaisia vajaakäyttöjä tai yritysten muuttoliikettä halutulla aikavälillä.

Asuntomarkkinoiden analyysi voidaan viedä esimerkiksi 1*1km ruututasolle, jolloin vuokrahavaintojen ja kaupan hotspotien tunnistaminen ja vertailu helpottuu. Potentiaalisia kehityshankkeita voidaan arvioida toteutuneiden vuokrahavaintojen ja saavutettavuusanalyysin avulla - kaikki koottuna yksinkertaiseen käyttöliittymään.

Vähittäiskaupan sijaintisuunnittelun skenaarioanalyysi on sovelluksen avulla tehokasta. Kysyntä- ja kilpailumuuttujia analysoimalla voidaan tunnistaa potentiaalisimmat alueet uusille myymälöille ja löytää parhaat mikrosijainnit.

Hoivakehittäjä voi puolestaan analysoida mahdollisia kohteita väestönmuutos- ja ennustetietojen avulla, huomioiden muun muassa kilpailun ja koulutetun työvoiman saatavuuden.

Oheiset esimerkit ovat vain pieni osa sovelluksen mahdollisista käyttötarkoituksista. Oli kyseessä sitten syvällinen markkina-analyysi tai kilpailuasetelman tarkastelu, on karttasovellus mahdollista räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Kiinnostaako demo tai ajatustenvaihto datankäyttönne tehostamisesta?

 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme:

 

Tuomas Vuorinen,Head of ESG and Sustainability Services, Nordics
Tuomas Vuorinen
Head of ESG and Sustainability Services, Nordics

You may also like