Artikkeli

JLL lanseeraa uuden ESG Value Check -palvelun

Onko kohteessasi tai portfoliossasi ESG-mahdollisuuksia tai -riskejä arvonluonnin näkökulmasta? JLL lanseeraa uuden ESG Value Check -palvelun, jolla pääset nopeasti kartalle nykytilanteesta.

elokuu 28, 2023
Tarjolla on mitä mielenkiintoisempia vastuullisuuspalveluja, jotka suosittelevat kilvan erilaisia toimenpiteitä. Ne tarvitsevat tuekseen näkemyksen toimenpiteiden vaikutuksesta kiinteistön arvoon nyt ja tulevaisuudessa. Tätä varten lanseeraamme palvelun, joka auttaa suunnistamaan toimenpiteiden kentässä talo talolta ja keskittymään arvon kannalta oleelliseen.
 
  • Jos olisit nyt myymässä, rahoittamassa tai vuokraamassa portfoliotasi tai kohdettasi, mihin seikkoihin huomio kiinnittyisi?
  • Palvelumme tunnistaa preemio-ajurit, alennusvivut ja deal-breakerit, kuten hiilitiekartan ja energialuokan. Kerromme, ovatko kohteesi arvostusmielessä riski-, standardi-, vai premium-luokassa, ja millaisia kassavirtaolettamia näihin tällä hetkellä liitetään Euroopassa meno- ja tulopuolella
  • Arviomme perustuu kokemuksiimme transaktioista, sekä sijoittaja- ja vuokralaiskeskusteluihin läpi Euroopan
  • Hinnat ovat tyypillisesti 500-2000e/kohde portfolion koosta riippuen.
  • Palvelu on tarkoitettu kaikille kiinteistönomistajalle ja toimii myös erinomaisesti yhteen teknisten palveluntarjoajien kanssa. Palveluun on mahdollista liittää muita tarkasteluja aina ilmastoriskeistä E-luvun parantamiseen

 

Tahdotko lisätietoja? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tuomas Vuorinen,Head of ESG and Sustainability Services, Nordics
Tuomas Vuorinen
Head of ESG and Sustainability Services, Nordics
Paula Majanen-Selby,Director
Paula Majanen-Selby
Director